Bütçe arttırıp Samsung A55 alabilirsiniz.aşağı yukarı 15k butcem var telefon önerir misiniz? marka takıntım yok. gunluk kullanım için nadiren oyun oynanacak bu bütçeye alınabilecek en mantıklı telefon hangisidir?
x6 pro alabilirsiniz, kamerası ve malzeme kalitesi daha iyi olsun derseniz de a55 öneririm
teşekkür ederim öneriler için 2tane telefon sopprucam acaba bunlar nasıldır?Bütçe arttırıp Samsung A55 alabilirsiniz.
13t pro al knk bende alıcam 15e onu dusunuyomteşekkür ederim öneriler için 2tane telefon sopprucam acaba bunlar nasıldır?
İnfinix not 40 pro Plas 5g
İnfinix GT 20 pro
16.5 a S21FEaşağı yukarı 15k butcem var telefon önerir misiniz? marka takıntım yok. gunluk kullanım için nadiren oyun oynanacak bu bütçeye alınabilecek en mantıklı telefon hangisidir?
16.5a s23 fe de var16.5 a S21FE
link varmı?16.5a s23 fe de var
13t pro al knk bende alıcam 15e onu dusunuyom
10 bine sistem topla oyun oyna 5 bine telefon alaşağı yukarı 15k butcem var telefon önerir misiniz? marka takıntım yok. gunluk kullanım için nadiren oyun oynanacak bu bütçeye alınabilecek en mantıklı telefon hangisidir?
15 e verıyor bıde kral https://www.sahibinden.com/ilan/iki...fonu-modeller-s23-fe-telefon-1180012141/detaylink varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
link atarmısın
bana yakın la bu 1 saatlik yol ama telefona ihtiyacım yok işte
Link alabilir miyim ?16.5a s23 fe de var