Bu alïnabilir https://www.hpstore.com.tr/hp-victu...-fhd-freedos-mavi-78j65ea?ref=akakce&v=1.47.4Arkadaşım için bakıyorum, o bütçeye en f/p laptopu isteriz tabii ki.Laptoptan anlamıyorum ama Rami 16gb ya da 8gb+ boş ram yuvası olan bir laptop iyi olur.
Teşekkür ederim.Sogutma performansı iyi midir bu laptopun?
Buna bakabilirsiniz.Teşekkür ederim.Sogutma performansı iyi midir bu laptopun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@OnurKeles @EFI Shell @ORNN
Victus'ların soğutması iyi diye biliyorum. Aşağıdaki Acer'ı öneririm.Teşekkür ederim.Sogutma performansı iyi midir bu laptopun?
Peki bütçeyi 20Kya çıkartırsa arkadaşım,ne önerirsiniz?20.5K max.Ama gerçekten çok büyük bir fırsat kaçacaksa 21kya kadar çıkabilir.Victus'ların soğutması iyi diye biliyorum. Aşağıdaki Acer'ı öneririm.
20k için kaydetmiştim daha iyileri olabilir sadece kayıtlıykwn atayım dediödedimPeki bütçeyi 20Kya çıkartırsa arkadaşım,ne önerirsiniz?20.5K max.Ama gerçekten çok büyük bir fırsat kaçacaksa 21kya kadar çıkabilir.
Bunu öneririm:Peki bütçeyi 20Kya çıkartırsa arkadaşım,ne önerirsiniz?20.5K max.Ama gerçekten çok büyük bir fırsat kaçacaksa 21kya kadar çıkabilir.
i5 12500H daha güçlü, Wi-Fi 6E destekleyen Intel AX211 Wi-Fi kartı ve Bang&Olufsen'in tasarladığı hoparlörler. (Hoparlör diye tahmin ediyorum). i5 12500H, 12 Çekirdek 16 Thread bir SoC. 18 MB L3 önbelleği mevcut ve 80 yürütme birimli Intel Iris XE G7 80EU (modelini yanlış yazmış olabilirim. Tam nasıl geçiyor modeli hatırlamıyorum) mevcut.Peki Acer Nitro 5 ile arasında fark var mıdır?Varsa nelerdir?
YeterliTeşekkür ederim.Sogutma performansı iyi midir bu laptopun?
i5 12500H daha güçlü, Wi-Fi 6E destekleyen Intel AX211 Wi-Fi kartı ve Bang&Olufsen'in tasarladığı hoparlörler. (Hoparlör diye tahmin ediyorum). i5 12500H, 12 Çekirdek 16 Thread bir SoC. 18 MB L3 önbelleği mevcut ve 80 yürütme birimli Intel Iris XE G7 80EU (modelini yanlış yazmış olabilirim. Tam nasıl geçiyor modeli hatırlamıyorum) mevcut.
Sorunsuzca kullanabilirsiniz İnşAllah. Rakip forumdan birisi kullanıyor bu RAM ile.
Bu rami, bu konuda önerilen bütün laptoplara takabilir miyiz?Sorun yaratır mı?