Neler Yeni

16.000 tl monitör dahil sistem toplama (3070 olsun palit gibi markalar olmasın msi asus gibi olsun)

Tietiex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kadir Bayram
ufff herkes yanlış anlıyor.50 dereceyi geçmez derken imada bulundum nasıl geçmiyor bal gibi geçiyor diye,ayrıca kıyaslanamaz diyorsunda gamerock gaming x triodan daha iyi.
Bende diyorum ki arkadaşım gamerock daha iyi msi modellerinden bu nedenle kıyaslanamaz

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Beyler adam MSI ve ya ASUS istiyor. Palit Gamerock modelinin çok daha iyi olduğunu ben de biliyorum fakat araştırmıştır bence o da. Bence siz de MSI ve ya ASUS sistem toplayın. F/P den çok ekosistem tarzı istiyor sanırım arkadaş. Yormayın kendinizi :)

Tietiex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kadir Bayram
Knk asus ekran kartı koydum bir de monitör koydum işlemci de koydum fakat bütçe bitti senin istediklern doğrultusunda :)
Ekran kartı
İşlemci
Monitör

İyi bir sistem için illa belli markalar olması anlamına gelmiyor ki gelse dahi palit çoğu marka ile kapışır veya iyi.. biz arkadaşa aynı fiyatta daha iyi bir kasa toplamak için tavsiyede bulunuyoruz.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çek ordan abime ejderya kanı ile yıkanmıs captan america kalkanında yapılma fanlı bir msi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Can
premium sistem istiyorum herşeyi en iyi olsun
Görüş yazanlara bak bir tanesi de soruyu soran kişinin istediği şekilde yardım etmemiş. Alay konusu etmişler burda bu çok oluyor onu farkettim. Siz isterseniz başka forumlara veya videolara bakın bütçenize uygun olanı dostum burda çoluk çocuk encek ağzında süt olup elinde klavye ile yazan çok kişi var bence başka forum da veya YouTube de videolara bakıp tercih yapın.

Bulut16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bulu Beri
Görüş yazanlara bak bir tanesi de soruyu soran kişinin istediği şekilde yardım etmemiş. Alay konusu etmişler burda bu çok oluyor onu farkettim. Siz isterseniz başka forumlara veya videolara bakın bütçenize uygun olanı dostum burda çoluk çocuk encek ağzında süt olup elinde klavye ile yazan çok kişi var bence başka forum da veya YouTube de videolara bakıp tercih yapın.
cevap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,583
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom