beamng drive önerilen 32gb ram. ama bazı kullanıcıları 64 ile anca diyor. microsoft flight simulator keza(bu benim tahminim) 16 gb ramın zorlanacağı oyunlardan. tabii sen rdr cp tlou gibi oyunlar oynar rahatıma bakarım diyorsan 16 günümüz için yeter tabiikaç tane vardır adlarını söyler misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 7500f ve 4070s tüm oyunlara yeter dimi
elbette yeter uzun bir süre. hala 1660 ile rx580 ile de oyun oynayan bi kitle varken 4070s’ten şüphe de etme bir zahmet uzun süre götürürama 7500f ve 4070s tüm oyunlara yeter dimi
eğer param yetişirse değiştiriyim ben ramleri ilerde bida uğraşmıyımbeamng drive önerilen 32gb ram. ama bazı kullanıcıları 64 ile anca diyor. microsoft flight simulator keza(bu benim tahminim) 16 gb ramın zorlanacağı oyunlardan. tabii sen rdr cp tlou gibi oyunlar oynar rahatıma bakarım diyorsan 16 günümüz için yeter tabii
elbette yeter uzun bir süre. hala 1660 ile rx580 ile de oyun oynayan bi kitle varken 4070s’ten şüphe de etme bir zahmet uzun süre götürür
rust'ta 16gb bile yetmiyor ama anakartın da 4 slot varsa şimdilik 16gb yaparsın sonra 2x8 daha alırsın16 gb 2k çözünürlükte tüm oyunları açar mı? Ayarlar ortada olabilir sıkıntı yok.
TUm oyunlara yeter.kaç tane vardır adlarını söyler misin
ama 7500f ve 4070s tüm oyunlara yeter dimi
16 x2 yaparsan ramleri tabi iyi olur. 16 yetmez dostum artik.TUm oyunlara yeter.