Neler Yeni

16 mbps adsl çok kopuyor

Herkese selam oncelikle
16mbps Adsl internetim var Ttnet kullanıcısıyım. Internetim bazen kısa süreliğine nasıl diyim mesela 2 saniyeliğine kopuyor. O iki saniye zaten oyunu bitiriyor. Ttneti arayıp daha iyi bir paketiniz var mı diye sorunca 24 mbps hiperneti altyapınız destekliyor dediler. Sorum şu Ben hipernete geçsem bu kopmalar azalır mı yoksa daha da mı artar ?

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
benimki de türktelekom benimki yarım saatliğine kopuyor haftada 1 kez
altyapımız hipernet bizim

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
.
Öncelikle kopmanın bir çok sebebi var.Altyapı kaynaklı olabilir, santrale olan uzaklığınla alakalı olabilir.Ttnet i arayıp kopmanın nedenini belirlemesini iste paket oyununa gelme.O sorunu çözmeleri gerekiyor.

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Knk eğer eve gelen tesisat sorunluysa kopmalar yaşarsın ve tabii ki altyapı da önemli ama genelde ev tesisatından dolayı olur benim kötü mesela hergün kopuyor 2 3 kere düzeltiyorum, ilk baş internet aldığın yerle bir konuş derim ev tesisatının durumunu falan öğren kötü derlerse bir elektrikçi ile konuş ev tesisatım kötü internetimde kopmalar oluyor de kal TL ye yapacaklarını öğren birde aldığın yere tesşsatımı düzeltsem internet kopmalarım gider mi diye de sor İyi Günler :)

Top Bottom