Techno08
80+ Gold
Bilgi alıp yazayım size olur mu
tamamdır bekliyorum
Bilgi alıp yazayım size olur mu
Ben corona geçirdim mart ayında 2004lüyüm tek doz yeterli olur mu corona geçirenler için?Bilgi alıp yazayım size olur mu
Evet hatta çift doz yapanlardan daha iyi bağışıklık geliştiriyorsunuz . Geçmiş olsun.Ben corona geçirdim mart ayında 2004lüyüm tek doz yeterli olur mu corona geçirenler için?
Hocam şu an ufam bir işim var döncemtamamdır bekliyorum
Tek doz değil iki doza çıkarıldı tekrardan çünkü varyantlara karşı koruma sağlanamıyor tek dozdaBen corona geçirdim mart ayında 2004lüyüm tek doz yeterli olur mu corona geçirenler için?
Biontech olmak bence en güveniliri ve virüse karşı en koruyucu olanı.
Biontech açıklama yapmıştı aşıdan kaynaklı olmadığını ama tehlikeli bir şey değil Kalp Kası İltihaplanması günlük hayatta olabilecek bir şey ve 2-3 günde geçiyor.aynen ama benim canımı sıkan şey kalp kası iltihaplanması
MHRS veya E-Nabız'dan sorgulayabilirsin.Randevu nereye geliyor?
Hocam adam 2. Sınıfa geçti tıp.Aşıları geciktirmeden olmalısınız.Tek doz aşı varyantlara karşı etkili değil pek o yüzden 4 haftaya düşürüldü 2 doz arası.12 haftaya çıkartmak hatta 8 haftaya çıkartmak bile tehlikeli virüs açısından.Tek doz varyant olmasaydı yeterdi fakat Delta varyantına karşı tek doz pek etkili değil.Virüsü atlatanlara bile aşı 1 dozdan 2 doza çıkartıldı tekrar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hastane ortamından virüs kapman için dikkatsiz davranman gerek.Mesela hastanede her yere dokunup maskesiz durmak ve elini yüzüne götürmek gibi fakat gerekli tedbiri alırsan bulaşmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biontech'te evet iki doz arasında ki süre uzayınca daha iyi koruyuculuk sağlıyor fakat Delta varyantı çok tehlikeli bu yüzden 4 hafta sonrasına randevu alınması gerek.Sakın 8-12 hafta yapmayın arayı bu sizin için virüs açısından tehlikeli olur çünkü artık virüs çocukları bile çok ciddi etkilemeye başladı ağır atlatıyorlar.10-24 yaş arası aşıyı aksatmadan en kısa zamanlarda çift dozlarını olması gerekiyor.
Olabilir ben yalan söylüyor demiyorum zaten sadece süreyi uzatmamamız gerektiğini söylüyorum herkes ne yaparsa yapsın kendi kararı ama uygungörülen 4 hafta ve ben bunu tercih ediyorum.Hocam adam 2. Sınıfa geçti tıp.