16 yaşında boyum uzar mı?

Boy uzunluğu çok önemli bir şey değil. Tabii kişiden kişiye değişir bu kavram ama bazı - yönlerini söyliyeyim.
( Boyum 1.90 )
Araçlarda çok sıkıntı yaşarsın, koltuklara sığmazsın. Boy nedeniyle sürekli sağ sola çarparsın. Ayakkabı konusunda da sıkıntılar yaşayabilirsin..

Boy uzunluğu çok önemli bir şey değil. Tabii kişiden kişiye değişir bu kavram ama bazı - yönlerini söyliyeyim.
( Boyum 1.90 )
Araçlarda çok sıkıntı yaşarsın, koltuklara sığmazsın. Boy nedeniyle sürekli sağ sola çarparsın. Ayakkabı konusunda da sıkıntılar yaşayabilirsin..
1.80-1.85 ideal bence ben 17 ye giriyorum 176yım 180 olurum herhalde

( Boyum 1.90 )
kanka böyle şeylerle kısa bir insana moral veremezsin

uzarsın

Herkese iyi akşamlar. 15 yıl 4 ay yaşamışım. Annem 153 cm babam 178 cm. Ben ise 168 cm ve 56 kiloyum. 5 gün önceki sol el röntgenimi aşağıda paylaştım. Bu konuda pek çok araştırma yaptım ama kayda değer bir sonuç bulamadım. Boyum en azından 175 cm olur mu? Amcalarım ve dedem uzunlar. İşin ehli hocalarım yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

Alıntıyı görüntüle
Uzar uzar 15 yaşına kadar 1.50-55 falandım ben şuan 17 yi dolduracağım yeni yılla beraber 1.80 cmyim (annem 1.60 babam 1.82 baba tarafı genel olarak kısa anne tarafı genel olarak uzun )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemem 1-2 cm uzarsin belki bende 17 yasinda 166yim cokta takma
Şansına küs kanka 1-1.5 senede 15-20 cmye kadar attım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

( Boyum 1.90 )
+ bel ağrısı başlıyor 1.75 ten sonra boyum uzadığından beri korumazsam eğer bel ağrısı yaşıyorum bele dikkat etmezdim eskiden şimdi olabildiğince koruyorum

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Herkese iyi akşamlar. 15 yıl 4 ay yaşamışım. Annem 153 cm babam 178 cm. Ben ise 168 cm ve 56 kiloyum. 5 gün önceki sol el röntgenimi aşağıda paylaştım. Bu konuda pek çok araştırma yaptım ama kayda değer bir sonuç bulamadım. Boyum en azından 175 cm olur mu? Amcalarım ve dedem uzunlar. İşin ehli hocalarım yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

Alıntıyı görüntüle
merhaba hocam boyunuzda bir değişme oldu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri