Neler Yeni

16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Akbulut
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Paşadöner
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
bunlar hayatına takacağın kadar bile değerli şeyler değil kim ne derse desin emin olduğun yerden devam

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Daha büyük sorunların olmalı, mesela Türkiye'de yaşamak gibi.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Sahuraka
Döneksinde kanka çok takacak bir şey değil sonuç olarak futbol

ruaF1912

80+ Bronze
Türkiye'de neden herkes 3 büyük denilen takımı tutmaya meyilli, dünyanın hiçbir yerinde bu olay yok, adamlar doğdukları, yaşadıkları, ait oldukları yerin takımını tutuyorken, bizim insanımız bir çoğu ilk 11 ini say desek sayamayacağı İstanbul takımlarına tıkanıp kalmışlar.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Buğra Aykaç
Takım değiştirdiniz diye illa sizi kimse sevmeyecek diye bir kural yok. Ben mesela hiç takım tutmuyorum ve mutluyum da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Akbulut
Türkiye'de neden herkes 3 büyük denilen takımı tutmaya meyilli, dünyanın hiçbir yerinde bu olay yok, adamlar doğdukları, yaşadıkları, ait oldukları yerin takımını tutuyorken, bizim insanımız bir çoğu ilk 11 ini say desek sayamayacağı İstanbul takımlarına tıkanıp kalmışlar.
İstanbulda doğdum ve yetiştim çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,936
Üyeler
168,365
Son üye
EminDemir
Top Bottom