Neler Yeni

16 yaşında yapabiliceğim işler

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
EmreE
Babam yurtdışında çalışıyor ve kış olunca çalışmıyor iş olmuyor sıva ustası orda beni geçtim eve doğru düzgün para gelmiyor ailevi meselelerden dolayı 2 yıldır abime para veriyor (abim gideli 2 babam gideli 14 yıl oldu ben 2 yaşımdayken gitmiş) anneme diyorum çıraklığa yazdır sanayiye gideyim en azından evin parasına destek olurum diyorum(geçen son 2 senede yaz tatilinde sanayida motor bölümünde çalışmışlığım var ) annem yok diyor hala okunarak biryerlere gelinebileceğne inanıyor ve ben buna çok sinir oluyorum kışın eve para gelmiyor bana adam gibi harçlık verilmiyor cidden bu durumdan çok sıkıldım kusura bakmayın size de gereksiz yere derdimi dinlettim 16 yaşındayım en azından kendi harçlığmı çıkarabiliceğim işler neler

Babam yurtdışında çalışıyor ve kış olunca çalışmıyor iş olmuyor sıva ustası orda beni geçtim eve doğru düzgün para gelmiyor ailevi meselelerden dolayı 2 yıldır abime para veriyor (abim gideli 2 babam gideli 14 yıl oldu ben 2 yaşımdayken gitmiş) anneme diyorum çıraklığa yazdır sanayiye gideyim en azından evin parasına destek olurum diyorum(geçen son 2 senede yaz tatilinde sanayida motor bölümünde çalışmışlığım var ) annem yok diyor hala okunarak biryerlere gelinebileceğne inanıyor ve ben buna çok sinir oluyorum kışın eve para gelmiyor bana adam gibi harçlık verilmiyor cidden bu durumdan çok sıkıldım kusura bakmayın size de gereksiz yere derdimi dinlettim 16 yaşındayım en azından kendi harçlığmı çıkarabiliceğim işler neler
Yaşın uygun olurmu bilemiyorum,garsonluk vs yap, sonra üni bitir en kötüsündende olsa bı mesleğin olsun,sonra düzenli paran olur,veya. Anneni ikna edip sanayiye git, usta olmayı başarabilirsen bı kaç seneye 50-60k maaşla çalışırsın.

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Okumayacaksan sanayide motor bölümünde çalışmaya devam et. En azından ilerde usta olduğunda paran iyi bir bölümde okumuş insanla aynı ve ya daha fazla olur. Onun haricinde inşaat aşırı yorucu olur, garsonluk belli bir müddete kadar yapılabilir belli bir yaştan sonra yapamazsın. Makine öğrenmeni tavsiye ederim herhangi bir sanayi bölümünde herhangi bir makinanın ustası olabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,064,162
Üyeler
169,081
Son üye
Ahmetylncc