16 Yaşındayım Nasıl Para Kazanabilirim?

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
Selam dostlar. Yaşım on altı ve ufak büyük harçlık çıkarabileceğim işler arıyorum. Genellikle okul-futbol arasında gittiğimden bilgisayardan veya telefondan halledebileceğim bir iş olursa güzel olur. Önerileriniz varsa bekliyorum.

Trading.

o kadar basit olmuyor malesef yazılım ve iyi edit öğrenip yapabilirsin.

Anket doldurabilirsin ve kripto paralarla uğraşabilirsin çok kar etmezsin ama en azından öğrenirisin

Papara kartım var ama kripto borsada kullanılmıyor diye biliyorum. Kartını kullanabileceğim biriside yok. Anket mevzusu için hangi siteyi önerirsiniz?
Ben kripto için BTC türkü kullanıyorum yaşım tutmuyor ancak ailemin hesabı onun adına açsan kullanabilirisin anketlerle para kazanıbalidğini biliyorum kazanan arkadaşlarımda var ama hangi siteleri kullanıyorlar bilmiyorum

o kadar basit olmuyor malesef yazılım ve iyi edit öğrenip yapabilirsin.
Hocam edit başına ücret ne kadar olur? Ve edit için sitelerde ilan mı vereceğim insanlar beni nasıl bulacak? After Effects öğrenip kullanabilirim bir sürü rehbere sahip. Mobilden daha önceleri çok video edit yaptım ama bilgisayar farklı olur sanırım.

Hocam edit başına ücret ne kadar olur? Ve edit için sitelerde ilan mı vereceğim insanlar beni nasıl bulacak? After Effects öğrenip kullanabilirim bir sürü rehbere sahip. Mobilden daha önceleri çok video edit yaptım ama bilgisayar farklı olur sanırım.
Seni ingilizce seviyen nasıl bilmiyorum ama fiverr dan bulabilirler aynı zamanda bionlukdan da bence iki siteden de çalış bu sitelerde şöyle oluyor adamlar senden bir şey yapmanı istiyorlar mesela 5 tane oyun clibi atıyorlar havalı editler yapıp arkayada videoyla uyumlu müzikler koyup gönderiyorsun onlarda sana para veriyolarlar eğer daha fazla bilgi istersen youtubeden bi kanal var ismini direk söylersem reklama girer ismini söyleyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,770
Üyeler
192,497
Son üye
umutttt
Geri