Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 717
Arkadaşlar ses kartım giriş seviyesi olduğu için lütfen kulaklık ses kartlı olsun yani Usb girişli önerilerinizi bekliyorum
sharkon b2 öneririrm çok güzel kulakklıkArkadaşlar ses kartım giriş seviyesi olduğu için lütfen kulaklık ses kartlı olsun yani Usb girişli önerilerinizi bekliyorum
Link atarmisiniz hocam bulamadımsharkon b2 öneririrm çok güzel kulakklık
Fiyatı artırarak daha kaliteli bişey olamak istiyorum hocam bir kere alcam
cloud II bakabilirsin indirime giriyor 1990 civarında oluyor ben memnunum baya işimi görüyorFiyatı artırarak daha kaliteli bişey olamak istiyorum hocam bir kere alcam
Core değil demi normal 2cloud II bakabilirsin indirime giriyor 1990 civarında oluyor ben memnunum baya işimi görüyor
normal 2Core değil demi normal 2
USB girişli demi hocam o evet Bayadır aklımda ama 2.7 k şuan ne Zaman düşer bilemiyorum bir kaç kere düştüğünü gördüm ama 2 k civarınacloud II bakabilirsin indirime giriyor 1990 civarında oluyor ben memnunum baya işimi görüyor
Hocam ben cloud2 kullanıyorum. Baya memnunum güzel kulaklık, evet USB ile pc ye bağlıyorsunuz. Zaten kulaklıkta ses kartıda mevcut eğer kulaklığın ses kartını çıkarınca telefonada takıp kullanabilirsinizUSB girişli demi hocam o evet Bayadır aklımda ama 2.7 k şuan ne Zaman düşer bilemiyorum bir kaç kere düştüğünü gördüm ama 2 k civarına
Hocam benim ses kartı giriş seviyesi olduğu için ses kartı bir kulaklık arıyordum zaten bu ses kartınin çıkarılip çıkarılmadigini yeni öğrendim pc de kullanacağım ama fiyatı pahalı suan baya 2.7 kHocam ben cloud2 kullanıyorum. Baya memnunum güzel kulaklık, evet USB ile pc ye bağlıyorsunuz. Zaten kulaklıkta ses kartıda mevcut eğer kulaklığın ses kartını çıkarınca telefonada takıp kullanabilirsiniz
Nasıl yani hocam core den bahsetmiyoruz ama bormal 2 denCloud 2 önermem çok sıkıntı çeken oldu, fiyat her şey değildir.