AF 2600 gücünde ve 2600 biraz yapıyor diye biliyorum yanlışsam düzeltinArkadaşlar 1600 AF 2060 a darboğaz yapıyor mu ? Ben tam yetiyor diye biliyorum ancak yaparsa almayacağım.
Yapar fakat seni rahatsız edecek derecede olmaz şuan işlemci yükseltmene gerek tok fiyatlar çok uçuk biraz bekleArkadaşlar 1600 AF 2060 a darboğaz yapıyor mu ? Ben tam yetiyor diye biliyorum ancak yaparsa almayacağım.
Hayir olmazEminmisin takılmalar falan olmasın ?
çok sorun değilArkadaşlar 1600 AF 2060 a darboğaz yapıyor mu ? Ben tam yetiyor diye biliyorum ancak yaparsa almayacağım.
Eminim.Eminmisin ?
Takılma vs. yapacak kadar değil be hocam. Hatta neredeyse hiç. Buyrun bakabilirsiniz 2600 ile aynı işlemci zaten;Sorun yaşamak istemiyorum takılmalar vs olmasın istiyorum % kaç darboğaz yapıyor
2600 bir tık daha önde olduğu için darboğaz olmaz onda ama bunda olabilir şimdi içime kurt dustu hangisinde daha iyi performans alırım 1600 af+ 1660s+16gb mi yoksa 1600 af + 2060 + 8 GB mi ?Takılma vs. yapacak kadar değil be hocam. Hatta neredeyse hiç. Buyrun bakabilirsiniz 2600 ile aynı işlemci zaten;