16000 TL Sistem tavsiyesi

byMister

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bu haziran sistem toplamayı düşünüyorum ve çok fazla bir bilgim yok bende çözüm için konuyu açtım yardım ederseniz sevinirim düşündüğüm monitör şudur;

Hazirana kadar çok şey değişebilir şimdiden sistemi ve parçalarını belirlemek saçma olur ama şuan için 3060Tilı veya 3070li bir sistem alınabilir. İndirimler kovalanarak.

O zaman a kadar çok şey değişecek paranı hazır et öyle bakalım bence daha sağlıklı olur

Arkadaşlar yorumlarınızı dinledim son kez şunu sormak istiyorum şu sistem nasıldır

Post automatically merged:

Evet bu daha güzele benziyor

Birde başka yerlerde sistem sorunca Gaming gen gibi sitelerden alabilirsiniz diyorlar sizce güvenilir mi?

Arkadaşlar bu haziran sistem toplamayı düşünüyorum ve çok fazla bir bilgim yok bende çözüm için konuyu açtım yardım ederseniz sevinirim düşündüğüm monitör şudur;

jaho strike kasasına hangi yükseltmeleri yapayım sizce 165000e kadar çıkabilirim

jaho strike kasasına hangi yükseltmeleri yapayım sizce 165000e kadar çıkabilirim
Özelleştirme kısmında seçenek sunulmamiş malasef eğer düşünürseniz bu sistemi tavsiye ederim
16.799TL

AMD ekran kartı istemiyorsan
Bu sistemi özelleştir
İşlemci 5600 yap
Anakart b550ma yap
Ram adata xpg RGB yap
Kasayı VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN yap
Toplam 15.849 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular