Neler Yeni

165 hz ile 270 hz arasınlar baya fark varmıdır ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
tabii ki benim de baktığım bir monitördü ama ekran kartı işlemci full hd'de darboğaz yaptığı için 2k monitör aldım mecbur
düşünürseniz iletişime geçebiliriz

Quexsis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Danyel Dizmen

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
sağol hocam teklif için ama ikinci ele sıcak bakmıyorum ben şahsen yararlanabilecek arkadaşlar için aklındaki fiyat bilgisini paylaşabilirsin istersen
itopyadan alınma 2.12.2022 aldım universite olduğumun için az kullandım hiçbir sıkıntısı ve sorunu yok kutu içeriyi herşeyi yeni gibi duruyor 4.200 fiyat koydum ama indirim yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ikisinden hangisini seçersiniz peki alacak olsanız
tabikide 2 k ekran olan monitor olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 144 hz den 240 hz monitore gectim. Bariz bir sekilde ekran yag gibi oluyor. Oyun veya masaustu farketmez. Fakat bir seyi anladim ki ben oynayamiyorsam ondada oynayamiyorum dbndnsnd
teşekkürler yorumun için , senin yaşadığın sorun yok allahtan bende :)

DoarBM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Berk
Hocam 2 side 2 k birisi 165 hz diğeri 170 hz birinde pivot bulunmakta çok kararsız kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim
hocam epey sitesinden karşılaştır 2sini hangisinin teknolojisi daha yeniyse hangisi fiyat olarak bunu karşılıyorsa onu al ama her zaman söylüyorum deneyerek alın monitörü diğer türlü işiniz şansa kalır

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
Hocam 2 side 2 k birisi 165 hz diğeri 170 hz birinde pivot bulunmakta çok kararsız kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim
pivot modu hiç kullanmazsın bence çünkü hiç aramadım ben ama yükseklik ayarı isteye bilirsin bende sıkıntı olmadı ve son sorunu ayakalrı oluyor masan küçük ve darsa klavyen falan ayağa çarpar ve Q1A renk sayısı 1.07 milyar başka hiçbir avantajı yok detaylı sekilde yazdım kendi görüşlerimi

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
bır sey sormak ıstıyorum yanlıs anlamazsanız 144hz laptobuma 165hz monıtor alsam sorun olur mu ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf

Quexsis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Danyel Dizmen
pivot modu hiç kullanmazsın bence çünkü hiç aramadım ben ama yükseklik ayarı isteye bilirsin bende sıkıntı olmadı ve son sorunu ayakalrı oluyor masan küçük ve darsa klavyen falan ayağa çarpar ve Q1A renk sayısı 1.07 milyar başka hiçbir avantajı yok detaylı sekilde yazdım kendi görüşlerimi
Çok teşekkür ederim hocam büyük ihtimal vatandan filan alıp orada açtıracağım

Top Bottom