bencede madiamarktan alBende yarın almaya çalışayım bari zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ondan dolayı yarın direkt almam gerekebilir
bencede madiamarktan alBende yarın almaya çalışayım bari zaten
Ondan dolayı yarın direkt almam gerekebilir
Başka bir tane buldum freesync li dp ile taksam güzel olurmu acabaGidip Tn panel asusu almazsın umarım :d
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daBaşka bir tane buldum freesync li dp ile taksam güzel olurmu acaba
modeli nedirBaşka bir tane buldum freesync li dp ile taksam güzel olurmu acaba
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bunu yada asus tuf gaming alıcam
modeli nedir
sence alayımmıASUS TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
kullandım çok karanlık kalıyor ve ayağı aşırı sallanıyoASUS TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
attığınız üründe ghosting ölu piksel sorunu cıkarmıkullandım çok karanlık kalıyor
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
bu attığımı al hiç uğraşma istiyosan gidip mağazadan alabilirsin direkt
yorumlarında genel olarak ölü piksel var yazmışlar hocamattığınız üründe ghosting ölu piksel sorunu cıkarmı
attığınız üründe ghosting ölu piksel sorunu cıkarmı
yorumlarında genel olarak ölü piksel var yazmışlar hocam
ölü piksel her monitörde çıkabilir ama ips olduğu için ghosting sorunu yaşamazsın ayrıca bu monitörün paneli de kaliteliattığınız üründe ghosting ölu piksel sorunu cıkarmı
ölü piksel her monitörde çıkabilir ama ips olduğu için ghosting sorunu yaşamazsın ayrıca bu monitörün paneli de kaliteli
bu nasıldır hocamDell 23,8" G2422HS 1Ms 165Hz FullHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dell 23,8" G2422HS 1Ms 165Hz FullHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam hem 24.5 hemde herhangibi bir yorumu yok1000₺ indirim
Teknosada
Teknosa nede olsaDell 23,8" G2422HS 1Ms 165Hz FullHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dell 23,8" G2422HS 1Ms 165Hz FullHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu nasıldır hocam
hocam hem 24.5 hemde herhangibi bir yorumu yok