Neler Yeni

1650 165 hz monitor destekler mi

early

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emşr Öztürk
arkadaşlar selamlar dün vatandan pc topladım gtx 1650 i5 9. nesil 16 gb rami olan bi pc 8.2 k bide yanına monitor aldım rampage'in 165 hz monitörü arkadaşıma sordum ekran kartın desteklemezse bi işe yaramaz dedi destekliyor mu acaba birde sanırım bir tık kazık yedik vatandan

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
arkadaşlar selamlar dün vatandan pc topladım gtx 1650 i5 9. nesil 16 gb rami olan bi pc 8.2 k bide yanına monitor aldım rampage'in 165 hz monitörü arkadaşıma sordum ekran kartın desteklemezse bi işe yaramaz dedi destekliyor mu acaba birde sanırım bir tık kazık yedik vatandan
Destekler

Burak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Vatan cok pahali bir teknolojik market
Mesaj otomatik birleştirildi:

1650 gtx tuf serisimi

early

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emşr Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adamın ağzından sadece asusun 1650'sini yazıyorum dediğini duydum

Logithx

80+ Bronze
Vatan cok pahali bir teknolojik market
Mesaj otomatik birleştirildi:

1650 gtx tuf serisimi
En azından internetten almaktan daha iyi eksik malzeme gönderecekler mi hasar almışmıdır diye düşünme derdin vatandan da online alabilirsin ama vatan iade ve değişimlerde seni yormuyor..

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Ekran kartı monitörü desteklemez demek ne demek deseydin ya arkadaşına:) Monitör görüntü verir sana. 165 Hz panelde 165 FPS'e kadar yırtılma olmadan görüntü alabilirsin. Ama elindeki kart ile o FPS'lere hangi oyunlarda erişebilirsin onu bilemem. Yani arkadaşın G-Sync veya FreeSync gibi bir destekten mi bahsetmek istedi anlamadım.

Vatan Bilgisayar genel olarak fiyatları biraz yüksektir ama gece indirimlerinden güzel fırsatlar çıkabiliyor.

Top Bottom