Neler Yeni

1650 super alınır mı

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
kesinlikle galax vesayre almanı tavsiye etmem.eVET GALAX DA İYİ MARKA.aMA ALIRKEN İNTERNET SİTELERİ YERİNE VATAN VESAYRE MAĞAZALARDAN AL.iLERDE SRUN YAŞARSAN DESTEK OLURLAR.dİĞER TÜRLÜ ELİNDE KALIR.bENDE GTX 1650 SUPER MSİ GAMİNG X VAR EFSANE.70 derecenin ustune cikmadı.
kardeşim bilmeden konuşma kendin galax kulllandın mı da biliyorsun
ben galax kullanıyorum 1650 super
teknobiyotik çok ilgili bir site alınabilir yani
msi da 70 üstüne çıkmıyorsa galaxda da 72 üstüne çıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 derece için 200 lira mı verecek

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
kesinlikle galax vesayre almanı tavsiye etmem.eVET GALAX DA İYİ MARKA.aMA ALIRKEN İNTERNET SİTELERİ YERİNE VATAN VESAYRE MAĞAZALARDAN AL.iLERDE SRUN YAŞARSAN DESTEK OLURLAR.dİĞER TÜRLÜ ELİNDE KALIR.bENDE GTX 1650 SUPER MSİ GAMİNG X VAR EFSANE.70 derecenin ustune cikmadı.
inno 3d ile maksimum 64 derece gördüm ama siz bilirsiniz. :D ayrıca caps kapayın ve Türkçe yazmayı öğrenin. Vatan'da ise genele göre daha pahalı olduğu için önermem.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
hocam siz ne öneriyorsunuz peki marka olarak?
Marka far etmez zaten en üst segment harici nvıdıa kart modelleri pek ısınmıyor eğer öyle ITX falan değilse veya sorunlu model. ınno3d veya palit genelde ucuz.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
arkadaşlar 5000 TL lik bütçem var ve 16 gb ram 2600x 480gb ssd msi b450m anakart şeklinde bir sistem kurmayı planlıyorum 1650 super almayı düşünüyordum fakat bazı arkadaşlar o karta 2000 lira verilmez dediler önerileriniz nedir ne yapmalıyım? Gerçekten herkes farklı bir şey söylüyor sistem hakkında çok kararsızım
kesinlikle alınır ben kullanıyorum msi versiyonunu öneririm twin frozr var 60 derece üstüne çıkmıyo sadece birkaç kere 60 derece oldu

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Arkadaşım.
ne sizin bu msi hastalığınız?
anca asus ve msi, başka bir şey yok.
Sırf size inat msi ve asus a küfür edip ban yiyeceğiya ne alaka asusda cok kaliteli anakaryım asus b550 plus.Yanlıs anlıyosun bana kızıyosu ben biraz daha bilindik olusn dedim msi derken kendim kullandıgım için dedim asus da olur

inno 3d ile maksimum 64 derece gördüm ama siz bilirsiniz. :D ayrıca caps kapayın ve Türkçe yazmayı öğrenin. Vatan'da ise genele göre daha pahalı olduğu için önermem.
bu teknolojik ürün aldınmı bir kere alırsın zengin değilsen vatan pahalı bende iliyorum ama en azından muhattp olaabileceğin birileri var ve caps lock açık unutmuşum ondan dolayı.

Top Bottom