Waxen
80+ Silver
Dahası
8500 tl nasıl çöp edilmeye çalışılır görüyorsunuz
Aynen öyle. Keşke bulabilsem de 9. Nesilli alabilsem. 10. Nesil ciktigindan beri tüm 9. Nesilli 1660Ti laptoplar satışa kapatildi...İ7 9750 h işlemciler Ryzen 7 3750h işlemcileri pataklar.
Çok sağol! Sanirim 1650Ti in açıklanmasını da bekleyeceğim.Bütçen varsa 1660Ti'lı notebook al.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Birkaç tane var.Aynen öyle. Keşke bulabilsem de 9. Nesilli alabilsem. 10. Nesil ciktigindan beri tüm 9. Nesilli 1660Ti laptoplar satışa kapatildi...
güzel aslında alınabılır intel sevdalısı isen bulman zor olacaktırAklımda şimdilik bu var arkadaşlar :
Yeterli olur mu? @keremcnsz24 @QuAreXZ @Gizemss
Artı sadece montaj yapmayacağım unutmayın. Animasyon da yapacağım.
Neye göre efendim?8500 TL nasıl çöp edilmeye çalışılır görüyorsunuz
Asla değilim. Sadece yeter mi bilemedim. Sonuçta en az 5 yıl kullanacağım.güzel aslında alınabılır Intel sevdalısı isen bulman zor olacaktır
Fiyatlar uçmuş ama yaBirkaç tane var.
Abi bakın... Ben sürekli hareket halinde olacağım. Sürekli seyahat edeceğim. Keyfimden değil. Yoksa şimdi çoktan bu fiyata 2070 dizmis keyfimi suruyordum. Ekipmanlarım Allahıma şükür high-end ekipmanlar.Kızabilirsin ama eğer taşıma zorunluluğun yoksa masaüstü alman daha iyi olur 6200'e kasa alırsın gerisine de ekipman dizersin.
Tamam kardeşim kızma zaten onu belirtmişitm. O zaman galiba bu fiyat bandında en iyisi alttaki galiba. Bu arada alabilirsen cidden 1660 Ti alman çok daha iyi olur.Abi bakın... Ben sürekli hareket halinde olacağım. Sürekli seyahat edeceğim. Keyfimden değil. Yoksa şimdi çoktan bu fiyata 2070 dizmis keyfimi suruyordum. Ekipmanlarım Allahıma şükür high-end ekipmanlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burası çok dağıldı. Toplayalım:
Bu laptop, istediğim şeylere göre beni 5 yıl götürür mü ;
Yoksa 4GB yeter ve 1650Ti açıklanınca ona göre mi karar vermeliyim?
Tamam kardeşim kızma zaten onu belirtmişitm. O zaman galiba bu fiyat bandında en iyisi alttaki galiba. Bu arada alabilirsen cidden 1660 Ti alman çok daha iyi olur.
Doğru diyorsun. 1660 Ti çok daha iyi.Tamam kardeşim kızma zaten onu belirtmişitm. O zaman galiba bu fiyat bandında en iyisi alttaki galiba. Bu arada alabilirsen cidden 1660 Ti alman çok daha iyi olur.
Ayrıca evet. Monster alacağıma bunu alırım daha iyi! 10.Nesil diye en az 30FPS'mi veremem hiç. Umarim fiyati ya hep böyle kalir ya da indirime girer.Arkadaşlar. Umarım yanlisimdir. GPU-L ile karşılaştırma yaptığımda 2020 model 1650 Mobile, 1650 Ti Mobile'dan daha iyi . İsterseniz screenshot atarım.
Doğru diyorsun. 1660 Ti çok daha iyi.
Anladım... Bir de max-q olayı varmış. Nerden anlayabiliriz max-q olup olmadığını? Mesela Dell G3 Max-Q imiş...1650Ti'yın iki farklı GPU'su varmış. TU117 olan aynı ama TU116 olanın içinde 1280 adet Shader çekirdeği var. O daha performanslı olur.
Alıntıyı görüntüle
almışken 1660ti al kesinlikel 1650 lere bulaşma sonradan pişman olursun zaten aradaki performans farkı çok fazlaAbi bakın... Ben sürekli hareket halinde olacağım. Sürekli seyahat edeceğim. Keyfimden değil. Yoksa şimdi çoktan bu fiyata 2070 dizmis keyfimi suruyordum. Ekipmanlarım Allahıma şükür high-end ekipmanlar.
Burası çok dağıldı. Toplayalım:
Bu laptop, istediğim şeylere göre beni 5 yıl götürür mü ;
Yoksa 4GB yeter ve 1650Ti açıklanınca ona göre mi karar vermeliyim?