Neler Yeni

🔥İndirim 1650 TL ye Z590 mı olur :) Yapmışlar

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
Bak sana bir şey anlatayım. Geçen bir ürün aldım amazondan IG360mm sıvı soğutma 1579 TL ye. Kargo yu MNG ye vermişler. 2 3 seferdir MNG ile geliyordu ürünler. Her seferinde bugün verilmesi gereken ürün yarına kalıyordu. Neymiş efendim evde yokmuşuz. Amazonu bir aradım dedim ben bundan sonra aldığım ürünlerin MNG ile gelmesini istemiyorum. Böyle böyle hep yalan söylüyorlar falan. Gelen kurye de ben geldim zile bastım kimse çıkmadı zil bozuktu falan dedi hatta. İndim aşağı zile bastım 1. kat olduğu için duyuluyor zaten dedim dayı hani bozuktu zil çalıyor işte. E ben bastım çalmadı falan dedi. Amazona bunları bir söyledim 5 dakika geçmeden MNG merkez aradı. Böyle böyle sorun olmuş özür dileriz falan diye. Amazondaki temsilciye bana bir daha MNG ile ürün gönderirseniz kargo firması açıklandığında iptal ederim dedim. Şimdi bütün ürünler prime ile geliyor 1 gün sonra kapıda :D
Güzel bir olay iyi yapmışsın ağzına sağlık

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bak sana bir şey anlatayım. Geçen bir ürün aldım amazondan IG360mm sıvı soğutma 1579 TL ye. Kargo yu MNG ye vermişler. 2 3 seferdir MNG ile geliyordu ürünler. Her seferinde bugün verilmesi gereken ürün yarına kalıyordu. Neymiş efendim evde yokmuşuz. Amazonu bir aradım dedim ben bundan sonra aldığım ürünlerin MNG ile gelmesini istemiyorum. Böyle böyle hep yalan söylüyorlar falan. Gelen kurye de ben geldim zile bastım kimse çıkmadı zil bozuktu falan dedi hatta. İndim aşağı zile bastım 1. kat olduğu için duyuluyor zaten dedim dayı hani bozuktu zil çalıyor işte. E ben bastım çalmadı falan dedi. Amazona bunları bir söyledim 5 dakika geçmeden MNG merkez aradı. Böyle böyle sorun olmuş özür dileriz falan diye. Amazondaki temsilciye bana bir daha MNG ile ürün gönderirseniz kargo firması açıklandığında iptal ederim dedim. Şimdi bütün ürünler prime ile geliyor 1 gün sonra kapıda :D
Amazon gerçekten müşteriyi sonuna kadar koruyan bir firma. Satıcının zararı umurunda bile değil, müşteri mağdur olmasın yeterli onlar için.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Güzel bir olay iyi yapmışsın ağzına sağlık
MNG hep aynı ama böyle olduğu sürece benden kazanmasınlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon gerçekten müşteriyi sonuna kadar koruyan bir firma. Satıcının zararı umurunda bile değil, müşteri mağdur olmasın yeterli onlar için.
Amazon harbi kral valla ilgilenmeleri 5 dakika sürmüyor anında geri bildirim alıyorsun.

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kardeşim Amazon desteğe yazdı Jeff Bezos'u bağlarmısınız diye, Amazon temsilcisi bağlamaya çalışıyoruz efendim demişti. Sonuç olarak bağlayamadı ama en azından denedi. Amazon bu kadar adamdır işte.
Bu arada anakartın fiyatı güzel, ihtiyacım yok ama alasım var, batıracak bizi Amazon 😅

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,204
İsim
Diyarhan
Çok iyi fiyat cidden.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
rac10

Top Bottom