FETTAHD
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 23
- İsim
- Muhammed Fettah Demirel
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Onuda kapattım. Hâlâ aynıHocam ben denediğimde artmıştı lolde denedim yani harici monitörde fps ekranında pc ekranından daha fazlaydı fps
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir de GeForce experience den Battery Boost açıksa onu da bi kapatın. Pil performansı için fps i 60 a sabitliyor oyunlarda. Belki onu da açık unutmuş olabilirsiniz
Ama yine de 8 ram daha takarsanız hatrı sayılır bir fps yaşayacağınızı düşünüyorum. Ben ikinci rami taktım yaşadım da
Aldığım adam sanırım format atıp verdi. İntel driver kurdum. Geforce experience dan sürücüyüde indirdim. Yapmam gereken başka bişey varmı?Onuda kapattım. Hâlâ aynı
Evet umarım ramden kaynaklıdır. Ram takacam birkaç güne. Yardımlarınız için teşekkürlerHocam ben denediğimde artmıştı lolde denedim yani harici monitörde fps ekranında pc ekranından daha fazlaydı fps
Hocam bir de GeForce experience den Battery Boost açıksa onu da bi kapatın. Pil performansı için fps i 60 a sabitliyor oyunlarda. Belki onu da açık unutmuş olabilirsiniz
Ama yine de 8 ram daha takarsanız hatrı sayılır bir fps yaşayacağınızı düşünüyorum. Ben ikinci rami taktım yaşadım da