Neler Yeni

Çözüldü✓ 1650ti 8gb ram laptopun valorant yada diğer oyunlarda 50 60 fps vermesi

FETTAHD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Fettah Demirel
Hocam ben denediğimde artmıştı lolde denedim yani harici monitörde fps ekranında pc ekranından daha fazlaydı fps
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de GeForce experience den Battery Boost açıksa onu da bi kapatın. Pil performansı için fps i 60 a sabitliyor oyunlarda. Belki onu da açık unutmuş olabilirsiniz

Ama yine de 8 ram daha takarsanız hatrı sayılır bir fps yaşayacağınızı düşünüyorum. Ben ikinci rami taktım yaşadım da
Onuda kapattım. Hâlâ aynı

Aldığım adam sanırım format atıp verdi. İntel driver kurdum. Geforce experience dan sürücüyüde indirdim. Yapmam gereken başka bişey varmı?

Hocam ben denediğimde artmıştı lolde denedim yani harici monitörde fps ekranında pc ekranından daha fazlaydı fps

Hocam bir de GeForce experience den Battery Boost açıksa onu da bi kapatın. Pil performansı için fps i 60 a sabitliyor oyunlarda. Belki onu da açık unutmuş olabilirsiniz

Ama yine de 8 ram daha takarsanız hatrı sayılır bir fps yaşayacağınızı düşünüyorum. Ben ikinci rami taktım yaşadım da
Evet umarım ramden kaynaklıdır. Ram takacam birkaç güne. Yardımlarınız için teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz

Aldığım adam sanırım format atıp verdi. İntel driver kurdum. Geforce experience dan sürücüyüde indirdim. Yapmam gereken başka bişey varmı?
Hocam düşünüyorum ancak aklıma başka bir şey gelmiyor açıkçası. İkinci rami takmanızı önermek dışında. Harici monitörde fps artışı yaşamamış olmanız da ilginç başka bir forumda okudum ben de denemiştim olmuştu benim pc de (mux switch olayı yüzündenmiş bu da)

Evet umarım ramden kaynaklıdır. Ram takacam birkaç güne. Yardımlarınız için teşekkürler
Hocam bir de nvidia denetim masasından gpu seçeneğini otomatik yerine yüksek performanslı nvidia işlemcisi mi ne öyle bişeydi ona çekin yine de bence

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Kangal Kangaoğlu

Rami de fazla kullanmıyor. Performans modunada aldım. Ama sonuç böyle
Ben valorant oynamadım ne kadar kullanıyor bilmiyorum ama cs go oynarken 7000 mb civarı kullanıyordu, ram ekleyince 8000 mb kullanımı geçti. Ramin bir kısmını sistem ve uygulamalar kullandığı için o 7k civarı görünüyor, ram eklerseniz yüksek ihtimalle daha fazla kullanacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Serhat Yılmaz
Hocam düşünüyorum ancak aklıma başka bir şey gelmiyor açıkçası. İkinci rami takmanızı önermek dışında. Harici monitörde fps artışı yaşamamış olmanız da ilginç başka bir forumda okudum ben de denemiştim olmuştu benim pc de (mux switch olayı yüzündenmiş bu da)

Hocam bir de nvidia denetim masasından gpu seçeneğini otomatik yerine yüksek performanslı nvidia işlemcisi mi ne öyle bişeydi ona çekin yine de bence
Hocam Asus Tuf a15( R5 4600h rtx 3050 olan) bu modelle ilgili bazı kronik sıkıntılar duydum doğru mudur ? Biliyorsan yazabilirmisin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Hocam Asus Tuf a15( R5 4600h rtx 3050 olan) bu modelle ilgili bazı kronik sıkıntılar duydum doğru mudur ? Biliyorsan yazabilirmisin ?
Tuf değil ama Rog strix serisinde performans sorunu olduğunu okumuştum. Tuf serisinde varsa da şaşırmam açıkçası hocam. Ben acele ettim biraz laptop alırken o fiyata kesinlikle daha iyi seçenekler bulabilirdim. Bu yüzden asus benim gözümde pek iyi bir konumda değil açıkçası. Laptop alacaklara (ben kendi deneyimlerimden ötürü) asusu pek tavsiye etmiyorum açıkçası

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Serhat Yılmaz
Tuf değil ama Rog strix serisinde performans sorunu olduğunu okumuştum. Tuf serisinde varsa da şaşırmam açıkçası hocam. Ben acele ettim biraz laptop alırken o fiyata kesinlikle daha iyi seçenekler bulabilirdim. Bu yüzden asus benim gözümde pek iyi bir konumda değil açıkçası. Laptop alacaklara (ben kendi deneyimlerimden ötürü) asusu pek tavsiye etmiyorum açıkçası
Tamamdır hocam sağolasın

FETTAHD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Fettah Demirel
Arkadaşlar ilk başta Windows 11 pro yüklüydü. Şuan Windows 10a düşürdüm. Fps sorunu çözüldü. tabii ki yine düşük ama ram takınca düzelecektir

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Asus tuf laptop aldım. İ5 10300h 8gb ram 500ssd gtx 1650ti var. Ama valorantta düşük ayarlarda 60 70fps. Pubde düşük ayarlar 40 50fps alıyorum. Nedeni ne olabilir?
Pc de sorun var yüksek ihtimalle benim gtx 1650 i5 9. Nesil 8 gb ramli laptopta düşük ayarlarda 70-90-100 arası alıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Arkadaşlar ilk başta Windows 11 pro yüklüydü. Şuan Windows 10a düşürdüm. Fps sorunu çözüldü. tabii ki yine düşük ama ram takınca düzelecektir
8 daha takın hocam bence de performansınızda artış olacaktır

HakanGMS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
Merhaba, aynı bilgisayar bende de var da ram takınca FPS artışı oldu mu?

FETTAHD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Fettah Demirel
Merhaba, aynı bilgisayar bende de var da ram takınca FPS artışı oldu mu?
Yok hocam garantiye yolladım. CPU gpu fanları değişti bakım yapıldı. Öyle düzeldi. Garantisi varsa gönderin.

JSezar

80+ Silver
Prizde oynarken nasıldı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,047
Üyeler
164,234
Son üye
Thylo