Neler Yeni

Yardım 1660 Ekran Kartı İle Mining Yapılır mı..? Bir zahmet konuyu okursanız.

JackieTR

80+ Bronze
Konu Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın..

Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllardır epilepsi hastasıyım Allaha Şükür 3-5 de olsa devlet elektrik v.b bir yardımlar destek çıkıyor.. Evli filen değilim yalnızım.

1 ay minnig işine başlasam getiri ne olur ..? Hiç bu işe kalkışmadım bu yüzden anlayanlar varsa bilgilendire bilir mi.. Ya da şu pc başında ken yapabileceğim bazı yöntemler varsa özelden yazıpda anlata bilirler mi..

Cidden artık bir şeyler yapmak istiyorum ama bunu sosyal hayatta yapmam çok zor oluyor. 25 Yaşındayım Büyüklerim varsa bu işler den anlayanlar destek olabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler.

İmza da pc özellikleri yazmakta.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur

Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllardır epilepsi hastasıyım Allaha Şükür 3-5 de olsa devlet elektrik v.b bir yardımlar destek çıkıyor.. Evli filen değilim yalnızım.

1 ay minnig işine başlasam getiri ne olur ..? Hiç bu işe kalkışmadım bu yüzden anlayanlar varsa bilgilendire bilir mi.. Ya da şu pc başında ken yapabileceğim bazı yöntemler varsa özelden yazıpda anlata bilirler mi..

Cidden artık bir şeyler yapmak istiyorum ama bunu sosyal hayatta yapmam çok zor oluyor. 25 Yaşındayım Büyüklerim varsa bu işler den anlayanlar destek olabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bu zaman da yapılmaz bence hele 1660 ile bence deneme eski zamanlar olsa 2020-2021 arası olsa yapmanı onerirdim ama bu zaman da hem elektrik faturası fazla gelir hem de bı tanecik olan ekran kartını da mahveder yani yapılmaz bana göre tabi baskıların düşünceleri bana karşı gelebilir ama sorun yaşarsın söylem 1 ay da kaar edebilir misin bilmiyorum ama sisteminden daha az kazanıp bilgisayarını mahvederse üzülen sen olursun hem de elektrik para vericen yani değmez bu zaman da o ekran kartına onun yerine bilgisayar başında yapılacak işleri bi araştır hem daha güvenli hem de rahat edersin öğrenirsen işte ticaret vb fln onlara bak videolar izle öğrenmeye çalış mining den göre daha çok para elde edersin önerim bu <3

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu zaman da yapılmaz bence hele 1660 ile bence deneme eski zamanlar olsa 2020-2021 arası olsa yapmanı onerirdim ama bu zaman da hem elektrik faturası fazla gelir hem de bı tanecik olan ekran kartını da mahveder yani yapılmaz bana göre tabi baskıların düşünceleri bana karşı gelebilir ama sorun yaşarsın söylem 1 ay da kaar edebilir misin bilmiyorum ama sisteminden daha az kazanıp bilgisayarını mahvederse üzülen sen olursun hem de elektrik para vericen yani değmez bu zaman da o ekran kartına onun yerine bilgisayar başında yapılacak işleri bi araştır hem daha güvenli hem de rahat edersin öğrenirsen işte ticaret vb fln onlara bak videolar izle öğrenmeye çalış mining den göre daha çok para elde edersin önerim bu <3
Çok yararlı olarak anlatımınız olmuş hocam cidden teşekkür ederim. Pc başında tam neler yapılır bilmiyorum yıllardır rahatsızlığımdan dolayı sosyal hayat dışındayım bari bunu kazanca dönüştürmek istiyorum ama o da zor. Dediklerinize bakicam umarım yararlı içerik oluştura bileceğim bir şeyler bula bilirim. Tekrar çok sağolun (y)

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Çok yararlı olarak anlatımınız olmuş hocam cidden teşekkür ederim. Pc başında tam neler yapılır bilmiyorum yıllardır rahatsızlığımdan dolayı sosyal hayat dışındayım bari bunu kazanca dönüştürmek istiyorum ama o da zor. Dediklerinize bakicam umarım yararlı içerik oluştura bileceğim bir şeyler bula bilirim. Tekrar çok sağolun (y)
Hastalığını bı bahane olarak kullanma kendini böyle avutma kendine güven zor zamanlardan geçiyoruz bunu herkes biliyor senin durumunu da anlıyorum hastalığına rağmen bunu yaparsın kendine inan başarırım de benim de bir çok psikolojik hastalıklara sahibim bende zor durumlardan geçiyorum ben sana güveniyorum ama araştırmak ve çabalamak senin için en büyük şey bunu yaparsan rahat edersin güveniyorum rica ederimm <33

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Bilal Cihan

Sezonluk basit işler oluyor onlara bakabilirsin

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,390
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Mining bitti maalesef yapamazsın, arkadaşların dediği gibi yazılıma yönelebilirsin.

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
barbaros kara
WebHelp ve Turkcell Global Bilgi tarafından sağlanan kariyer.net ilanlarına bakabilirsin. Çoğu evden çalıştığın callcenter işleri. Asgari + prim + yemek kartı alırsın, çoğu iş planında haftada 2 off var, mola saatlerini sen belirliyorsun. Bitmeyen bir insan gücü ihtiyaçları var, rahatlıkla iş edinirsin buradan. Gidip a101, bim gibi yerlerde kendini paralayacağına sıcak evinde çalışırsın, onun dışında yazılım bilmeden bilgisayar başından bi şeyler olmasını beklemek zor olacaktır. Saygılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom