ege göçmen
80+ Bronze
adam bu sistemle bu fps yi alıyor
ben kendi sistemimde bu fps yi alıyorum
1660 super
ryzen 5 3600
16 gb ram
b450 m a pro max
500gb m2 ssd
nasıl verdiricemEkran kartın %33 kullanıyor tam gücünü vermiyor.
neredeyse aynı gücteler azıcık fark var diye biri 400 diğeri 150 fps mi alıcak yaniİşlemci tabanlı bi oyun ve adamın işlemcisi seninkinden çok daha iyi
Grafikleri en yüksek ayarlara çekerseniz. Ekran kartınıza biraz daha yük binecektir.nasıl verdiricem
yardım edermisiniz
Drivers güncel mi?neredeyse aynı gücteler azıcık fark var diye biri 400 diğeri 150 fps mi alıcak yani
ztn full ayarlardaGrafikleri en yüksek ayarlara çekerseniz. Ekran kartınıza biraz daha yük binecektir.
bende 24gb ram var ben bile bunu alamıyorum oha 400 fpsAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1660 super
ryzen 5 3600
16 gb ram
b450 m a pro max
500gb m2 ssd
güncelGrafikleri en yüksek ayarlara çekerseniz. Ekran kartınıza biraz daha yük binecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Drivers güncel mi?
İşlemci tabanlı bi oyun ve adamın işlemcisi seninkinden çok daha iyi
Grafikleri en yüksek ayarlara çekerseniz. Ekran kartınıza biraz daha yük binecektir.
Drivers güncel mi?
ekran kartının veya işlemcinin daha fazla gücünü kullandırarak daha fazla fps vermesini sağlayabilir miyizbende 24gb ram var ben bile bunu alamıyorum oha 400 fps
@alpolojixgüncel
ekran kartının veya işlemcinin daha fazla gücünü kullandırarak daha fazla fps vermesini sağlayabilir miyiz
Azıcık fark yok ama 250 biraz garipneredeyse aynı gücteler azıcık fark var diye biri 400 diğeri 150 fps mi alıcak yani
o adamların videoları bana göre yalan arkadaşımda 2060 ve 3600x var 200 fps alıyor bendeki sistem ile 400 500 i 5 e 5 oynarken asla görmedim bence normal alıyorsun işlemcinin videolarını izleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1660 super
ryzen 5 3600
16 gb ram
b450 m a pro max
500gb m2 ssd