Neler Yeni

1660 Super ile mining yapmak.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Arkadaşlar mining yapmak istiyorum şu an bilgisayarım boşta durduğu için pasif gelir elde etmek istiyorum. Ancak ne yapmam, nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum.

Elimde 1660 Super ekran kartı var.

Şu an elimdeki kartı ben önceden overclock yapmıştım oyun için, o fotoğrafları ekliyorum;
1.png

2.png

Evet Oyun oynarken bu ayarları kullanıyorum ve en fazla 72 dereceleri görüyor. Biraz fazla olabilir çünkü kart 1.5 yıllık ve hiç termal macunu değişmedi.

Değiştirmem gereken ayarlar varsa ne yapmalıyım ve hangi havuzu kullanmalıyım?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
@cfranko

Son düzenleme:

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar mining yapmak istiyorum şu an bilgisayarım boşta durduğu için pasif gelir elde etmek istiyorum. Ancak ne yapmam, nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum.

Elimde 1660 Super ekran kartı var.

Şu an elimdeki kartı ben önceden overclock yapmıştım oyun için, o fotoğrafları ekliyorum;
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Evet Oyun oynarken bu ayarları kullanıyorum ve en fazla 72 dereceleri görüyor. Biraz fazla olabilir çünkü kart 1.5 yıllık ve hiç termal macunu değişmedi.

Değiştirmem gereken ayarlar varsa ne yapmalıyım ve hangi havuzu kullanmalıyım?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Bİnancepool kullan günlük ödeme alırsın yani diğer tüm havuzlar gibi belli bir miktara ulaşmana gerek yok. Miner olarak ise Phoneixminer iyidir.

OnurCiftci26

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bİnancepool kullan günlük ödeme alırsın yani diğer tüm havuzlar gibi belli bir miktara ulaşmana gerek yok. Miner olarak ise Phoneixminer iyidir.
Peki daha iyi kazmak için ekran kartına yapmam gereken bir şey var mı? Mesela daha az ısınması için ve daha az enerji harcaması için?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki daha iyi kazmak için ekran kartına yapmam gereken bir şey var mı? Mesela daha az ısınması için ve daha az enerji harcaması için?
Power limiti düşürebilirsin ve memory clock'u artır bu sayede sıcaklık daha az olur daha az güç tüketir ve aynı MH'ı verir.

OnurCiftci26

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Power limiti düşürebilirsin ve memory clock'u artır bu sayede sıcaklık daha az olur daha az güç tüketir ve aynı MH'ı verir.
Kaça kadar çekmeliyim ve bunları nasıl test edebilirim doğru seviyede olduğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de mining sırasında bilgisayarı kullanabilir miyim? Tarayıcıyı falan?

Galatasaray8

80+ Bronze
Kaça kadar çekmeliyim ve bunları nasıl test edebilirim doğru seviyede olduğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de mining sırasında bilgisayarı kullanabilir miyim? Tarayıcıyı falan?
kullanırsın ama oyun oynama birde kullanınca mhs değeri azda olsa düşüyor veya hata veriyor pc.

equinoxx

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,918
Üyeler
168,057
Son üye
lettuceboy
Top Bottom