1660 Super ile mining yapmak.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,865
Arkadaşlar mining yapmak istiyorum şu an bilgisayarım boşta durduğu için pasif gelir elde etmek istiyorum. Ancak ne yapmam, nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum.

Elimde 1660 Super ekran kartı var.

Şu an elimdeki kartı ben önceden overclock yapmıştım oyun için, o fotoğrafları ekliyorum;
1.png

2.png

Evet Oyun oynarken bu ayarları kullanıyorum ve en fazla 72 dereceleri görüyor. Biraz fazla olabilir çünkü kart 1.5 yıllık ve hiç termal macunu değişmedi.

Değiştirmem gereken ayarlar varsa ne yapmalıyım ve hangi havuzu kullanmalıyım?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
@cfranko

Son düzenleme:
Arkadaşlar mining yapmak istiyorum şu an bilgisayarım boşta durduğu için pasif gelir elde etmek istiyorum. Ancak ne yapmam, nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum.

Elimde 1660 Super ekran kartı var.

Şu an elimdeki kartı ben önceden overclock yapmıştım oyun için, o fotoğrafları ekliyorum;
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Evet Oyun oynarken bu ayarları kullanıyorum ve en fazla 72 dereceleri görüyor. Biraz fazla olabilir çünkü kart 1.5 yıllık ve hiç termal macunu değişmedi.

Değiştirmem gereken ayarlar varsa ne yapmalıyım ve hangi havuzu kullanmalıyım?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Bİnancepool kullan günlük ödeme alırsın yani diğer tüm havuzlar gibi belli bir miktara ulaşmana gerek yok. Miner olarak ise Phoneixminer iyidir.

Bİnancepool kullan günlük ödeme alırsın yani diğer tüm havuzlar gibi belli bir miktara ulaşmana gerek yok. Miner olarak ise Phoneixminer iyidir.
Peki daha iyi kazmak için ekran kartına yapmam gereken bir şey var mı? Mesela daha az ısınması için ve daha az enerji harcaması için?

Peki daha iyi kazmak için ekran kartına yapmam gereken bir şey var mı? Mesela daha az ısınması için ve daha az enerji harcaması için?
Power limiti düşürebilirsin ve memory clock'u artır bu sayede sıcaklık daha az olur daha az güç tüketir ve aynı MH'ı verir.

Power limiti düşürebilirsin ve memory clock'u artır bu sayede sıcaklık daha az olur daha az güç tüketir ve aynı MH'ı verir.
Kaça kadar çekmeliyim ve bunları nasıl test edebilirim doğru seviyede olduğunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de mining sırasında bilgisayarı kullanabilir miyim? Tarayıcıyı falan?

Kaça kadar çekmeliyim ve bunları nasıl test edebilirim doğru seviyede olduğunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de mining sırasında bilgisayarı kullanabilir miyim? Tarayıcıyı falan?
kullanırsın ama oyun oynama birde kullanınca mhs değeri azda olsa düşüyor veya hata veriyor pc.

GMINER indirip dener misin bi?
Oldu şu an kazıyor ancak MH düşük geldi bana acaba yanlış bir şey mi yapıyorum? 28-30 civarı oluyor diye biliyorum 1660 Super için. Bu arada sıcaklık 50 dereceye düştü. Nasıl sıcaklıklar sence?

Untitled.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,264
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri