Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Soruyorum diyorsun 5600, tercih etmek istemiyorum diyorsun ne yaşıyorsun hacı senKardeşim soruyorum uza
Soruyorum diyorsun 5600, tercih etmek istemiyorum diyorsun ne yaşıyorsun hacı senKardeşim soruyorum uza
Oo ban yedin hayırlı olsunO dikkat etsin sanane hem
konuşmanıza dikkat edin! burda arkadaşın değiliz. herkeze ''uza'' diyemezsin.Kardeşim soruyorum uza
15-20 fps den fazla fark var. Bende videoları izledim de neyse ben bildiklerimi yazdım. Tercih sana kalmış tamamen.15 20
sen uza bilader ? ne bu tavır kaç yaşındasın sen ınsanlarla boyle konusma hakkına sahip oluyorsun
Ben bir şey demiyorum. yaşınız küçük demek ki. Kavga çıkarıp ban yiyesim yok.
5600xt muadili 2060dır. 5600xt alıp sorun yaşamayan arkdaşlarda var, driverlardan dolayı muzdarip olanlar da. Ama eğer amd sitesinden whql driverlarını indirip kurarsanız sorun yaşamazsınız. 2060>5600xt>1660s,1660ti
19 yaşındaki bir birey böyle bir yerde hiç kimseye laf yapmaz. olgun bir insandır çünkü.19 yaşındayım hadi yaylan
yiyebilir. haklıda moderatorler. burda hiçkimseye aşşağılayıcı laf söyleyemez.Ban yedi
Tamam reis sakin ol.yiyebilir. haklıda moderatorler. burda hiçkimseye aşşağılayıcı laf söyleyemez.
sakinim ben. sadece tepkimi belirtmek için dedim bunu.Tamam reis sakin ol.