Neler Yeni

Çözüldü✓ 16GB Ram takınca bilgisayarım çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Ali Güner
Merhabalar, yakın zamanda bir hazır sistem aldım. Anakartım ASUS PRIME B450 MK II, Ekran kartım Asus Dual 4060, İşlemcim R5 5600 Şuan müsait değilim o yüzden Ram özelliklerini vesaire şuan bulamadım lakin sorarsanız müsait olunca bakabilirim. Anakartıma 8x2 olacak şekilde Ramlerimi taktığım zaman bilgisayarım çalışmıyor lakin 16GB olunca çalışıyor, BIOS güncellemesi yapsam düzelir mi yoksa Soketlerle alakalı bir sorun olabilir mi?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,394
İsim
Mehmet Aslan
Merhabalar, yakın zamanda bir hazır sistem aldım. Anakartım ASUS PRIME B450 MK II, Ekran kartım Asus Dual 4060, İşlemcim R5 5600 Şuan müsait değilim o yüzden Ram özelliklerini vesaire şuan bulamadım lakin sorarsanız müsait olunca bakabilirim. Anakartıma 8x2 olacak şekilde Ramlerimi taktığım zaman bilgisayarım çalışmıyor lakin 16GB olunca çalışıyor, BIOS güncellemesi yapsam düzelir mi yoksa Soketlerle alakalı bir sorun olabilir mi?
ramleri doğru yuvaya taktığınıza emin misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Ali Güner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ramleri doğru yuvaya taktığınıza emin misiniz ?
Evet eminim, zaten montajını ben yapmadım sonradan bir bilgisayarcı çağırdık, 1 rami çıkardığı zaman bilgisayar öyle açıldı

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,394
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Ali Güner
Maalesef, yakın zamanda ameliyat oldum hastanedeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Ali Güner
Güncelleme yapıyorum, saçma bir şekilde kasayı aldığım gün olmasına rağmen ve hiç kullanmamama rağmen kasanın anakart soketi bozuk çıkmış, tamire götürülmesini rica ettim

Top Bottom