Neler Yeni

16gb RX6800'den 8gb 4060'a geçilir mi?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Görkem çetinkaya
sadece nvidianın tadına bakmak istiyorum. son zamanlarda bu ekran kartı ile aramız biraz bozuk da
Bombos bi istek nvidianin tadina bakmak istiyorum ne la ? Kullandığın ekran kartı çok daha iyi.Nvidia öyle uber süperekstrs bisey yok

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Kadir
blender ve photoshopla ilgileniyorum, o açıdan avantajım olur diye düşündüm. ama şeye de inanıyorum: "amdde aldığım 144fps, nvidiadaki 60fps gibi görüntü sağlar." bunu duyduğumdan beri gözümde oyunlarda bi kasıyormuş hissiyatı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi nvidia modelini alırsam hayatımın hatasını yapmış olmam acaba
Yani kim söylüyor bu sözleri merak ediyorum.Kör fanboyluk bu.

hamzaersoy

80+ Bronze
Vram e aşırı takılmayın, 4060 ti da 16gb olsa ne yazar mesela ? Sunacağı performans belli . FPS ve akıcılık kesinlikle yanlış , hem 3070ti hem 6700xt , hem 5600xt hem 3060 deneyimlemis biri olarak arada fark yok o konuda.
3-4 yıl sonra gta 6 gibi oyunlar bilgisayara çıktığı zaman 8gb vramlerle işim biraz daha zor olmaz mı

Allmuted

80+ Bronze
Gereksiz bence 4060 piyasasına göre bütçen var ise 3080 falan alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mithat Özdemir
3-4 yıl sonra gta 6 gibi oyunlar bilgisayara çıktığı zaman 8gb vramlerle işim biraz daha zor olmaz mı
Geç gitsin kral 12gb 6700xt den 4060a geçtim. Biraz zarar olmuş olabilir onun içinde bana önerenlere beddua ettim değdi yani bence. Ama ben yayın için geçtim yoksa oyun konusunda bi sıkıntı yaşamamıştım

hamzaersoy

80+ Bronze
Yani kim söylüyor bu sözleri merak ediyorum.Kör fanboyluk bu.
fanboyluk da olabilir evet, psikolojik tamamen benim dediğim.
Bombos bi istek nvidianin tadina bakmak istiyorum ne la ? Kullandığın ekran kartı çok daha iyi.Nvidia öyle uber süperekstrs bisey yok
yazılımsal olarak tadına bakmak istiyorum desem daha doğru olur. elbette şans işi kronik bir parçaya denk gelmek

çok daha iyi de geçmek istediği kart nvidia, adam grafik tasarımla ugrasıyormus, cuda kullancak nvidianın etinden sütünden faydalancak oyuncu tayfaya AMD önerin hadi bakim, watman afiyet olsun bu arada, devam ediyordur şimdi o sorun hala yıl 2024 alsdadasöd

fanboyluk da olabilir evet, psikolojik tamamen benim dediğim.

yazılımsal olarak tadına bakmak istiyorum desem daha doğru olur. elbette şans işi kronik bir parçaya denk gelmek
Kronik sorunlu bir AMD kartına denk gelme şansın kronik bir nvidiaya denk gelmenden çok daha fazla, bunu açık bir şekilde görebilsin internette surflersen.

hamzaersoy

80+ Bronze

Sırf bu teknoloji için GTX 960 almıştım zamanında :D
şu bambaşka bi olaydı ya :D amd bunu 2024te getirmez

Kronik sorunlu bir AMD kartına denk gelme şansın kronik bir nvidiaya denk gelmenden çok daha fazla, bunu açık bir şekilde görebilsin internette surflersen.
ben de amd'yi baz alarak söyledim onu evet. şu ana kadar rx460, rx560, rx580 ve rx6800 kullandım. hatalarla karşılaşacağımın bilincindeydim alırken fakat yine de beklediğimden daha kroniklerdi

Geç gitsin kral 12gb 6700xt den 4060a geçtim. Biraz zarar olmuş olabilir onun içinde bana önerenlere beddua ettim değdi yani bence. Ama ben yayın için geçtim yoksa oyun konusunda bi sıkıntı yaşamamıştım
sıfır mı almıştın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,575
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom