Merhabalar;
Max 16k var daha fazla çıkamıyorumYapıştır bu fiyata daha iyisini yok kalan bütçe ile anakart b550 yap
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Bu sistemi direk alın hocam o zaman özelleştirme yapmadan böyle bir fiyata böyle sistem bulamazsınMax 16k var daha fazla çıkamıyorum
Tam 16.000 var ekstra hdd alıcam onuda hesaba katarsak pc için max 15.000 falan kalıyo
20dk sonra modart pc youtubedan paylaşacak ya saat 6 da ya da 7 de bekleuin benceMax 16k var daha fazla çıkamıyorum
Tam 16.000 var ekstra hdd alıcam onuda hesaba katarsak pc için max 15.000 falan kalıyo
Altta beyaz bi kasa var DeepCool -230 lira mı ne onu seçerek maliyeti düşürebilirsiniz güzel kasadır üzmezMerhabalar;
Bu sistem bir çok forumda önerilmiş. Ancak kasa tipi içime sinmedi. Havalandırma menfezi daha fazla olan fiyatı çok etkileyemecek bir kasa ile almak istiyorum. Öneriniz var ise iletirseniz sevinirim.
98tl farkla deepcol ile değiştirebilirsiniz fakat nzxt kasa malzeme kalitesi üst seviye bı kasa bilginize.Merhabalar;
Bu sistem bir çok forumda önerilmiş. Ancak kasa tipi içime sinmedi. Havalandırma menfezi daha fazla olan fiyatı çok etkileyemecek bir kasa ile almak istiyorum. Öneriniz var ise iletirseniz sevinirim.