ARKADAŞLAR ELİMDE KASA VAR İÇİNDE RAM EKRAN KARTI 2 TB SSD DE VAR BUNLARA EK BANA YARDIMCI OLABİLECEK BUNA NELER TAKABİLİRİM VS BİLEN BİRİ VARMI YARDIMCI OLACAK KİŞİ YAZSIN İLETİŞİM KURALIM PEK ANLAMADIĞIMDAN
ustam ekledim buraya sistem özelliklerini umarım doğru yapabilmişimdir.Hangi ekran kartı var ve tam kaç gb?
Neleri oynatır bu pc battifield 2042 ve volarant pubg tarzı oyunları oynatır mı kankam ve benim elimdeki pcye nasıl endekslicemGigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.886,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.438,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
örnek teşkil etsin diye attım ddr5 ram de alırsın ekran kartını da ikinli el alırsın
Mobil işlemci nedir bilmem ustam bana oyuncu pc diye sattılar zamanında Ne yapmalıyız bütceye göre kasayı nasıl toplarızSistemi komple değişmen lazım.
Bu mobil işlemcili masaüstü PC lerden sanırım.
Anladım ustam çok teşekkür ederim.Turbox mu kasa? Bunlar eski notebook işlemcilerine anakart yaptırıp i5 diye satan tayfa.
Bursa - Goat v3 kapalı kutu-faturalı sistem
Satılık Goat V3 Beyaz Sistem.Bursa içi teslim alabilirsiniz.Fiyat:20500 TL İşlemci: Intel Core i5-12400F Ekran kartı: ASUS DUAL RTX 4060 8GB Anakart: ASUS Prime H610M-K D4 RAM: GSkill Ripjaws (2x8) 16GB 3200MHz CL16 Depolama: WD SN580 500GB NVMe...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu şekilde bir PC yi pazarlıkla disksiz olarak isteyebilirsin. Bulunur yani.