17.3 inç laptop soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
2000
Malum yaz geldi laptopum biraz ısınıyor 2000 liraya kadar iyi soğutan sağlam bir soğutucu önerebilir misiniz

Küçük gelmez. Isınan bölüm işlemci olduğu için işlemci bölgesine birebir soğutma sağlar. Ekran bölümünden 1-2 cm taşması sorun değil.
Zalman ns2000 ile bunun arasında kaldım sizce hangisi zalmanın en iyi soğutucu olduğu yönünde iddialar var bazı yerlerde

Zalman ns2000 ile bunun arasında kaldım sizce hangisi zalmanın en iyi soğutucu olduğu yönünde iddialar var bazı yerlerde
Zalman ns2000 de fiyat performanstır, iyidir ama ben olsam attığım modeli alırım.

Claws modelinde 8 adet fan olduğu için daha efektif bir soğutma elde edersin.

Zalman ns2000 de fiyat performanstır, iyidir ama ben olsam attığım modeli alırım.

Claws modelinde 8 adet fan olduğu için daha efektif bir soğutma elde edersin.
Klavyem olmadığı için üstünde oynayacağım küçük gelmesi sorun olurmu

Klavyem olmadığı için üstünde oynayacağım küçük gelmesi sorun olurmu
Olur. Laptop klavyesinden oyun oynamak eziyettir. Ben de yıllar önce öyle oynardım.

Laptop soğutucunu alırsın. Klavye mouseni takarsın oynarsın. Bu işin oluru budur. Diğer türlü çok zorlanırsın.

Laptop termal macun bakımını yapmayı da unutma. Eğer macunun eskimişse en iyi soğutucuyu da alsan etki etmez. Laptobun içindeki fanı temizle, kaliteli bir termal macun sür yoluna öyle devam et.

Olur. Laptop klavyesinden oyun oynamak eziyettir. Ben de yıllar önce öyle oynardım.

Laptop soğutucunu alırsın. Klavye mouseni takarsın oynarsın. Bu işin oluru budur. Diğer türlü çok zorlanırsın.

Laptop termal macun bakımını yapmayı da unutma. Eğer macunun eskimişse en iyi soğutucuyu da alsan etki etmez. Laptobun içindeki fanı temizle, kaliteli bir termal macun sür yoluna öyle devam et.
Tamamdır teşekkür ederim ilginiz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,680
Üyeler
184,666
Son üye
kerim6422
Geri