burak_0606
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Bütçe
- 2000
Malum yaz geldi laptopum biraz ısınıyor 2000 liraya kadar iyi soğutan sağlam bir soğutucu önerebilir misiniz
17.3 inç için küçük geliyor demişler başka öneriniz varmı
Küçük gelmez. Isınan bölüm işlemci olduğu için işlemci bölgesine birebir soğutma sağlar. Ekran bölümünden 1-2 cm taşması sorun değil. Bu soğutucular standarttır.17.3 inç için küçük geliyor demişler başka öneriniz varmı
Zalman ns2000 ile bunun arasında kaldım sizce hangisi zalmanın en iyi soğutucu olduğu yönünde iddialar var bazı yerlerdeKüçük gelmez. Isınan bölüm işlemci olduğu için işlemci bölgesine birebir soğutma sağlar. Ekran bölümünden 1-2 cm taşması sorun değil.
Zalman ns2000 de fiyat performanstır, iyidir ama ben olsam attığım modeli alırım.Zalman ns2000 ile bunun arasında kaldım sizce hangisi zalmanın en iyi soğutucu olduğu yönünde iddialar var bazı yerlerde
Klavyem olmadığı için üstünde oynayacağım küçük gelmesi sorun olurmuZalman ns2000 de fiyat performanstır, iyidir ama ben olsam attığım modeli alırım.
Claws modelinde 8 adet fan olduğu için daha efektif bir soğutma elde edersin.
Olur. Laptop klavyesinden oyun oynamak eziyettir. Ben de yıllar önce öyle oynardım.Klavyem olmadığı için üstünde oynayacağım küçük gelmesi sorun olurmu
Tamamdır teşekkür ederim ilginiz içinOlur. Laptop klavyesinden oyun oynamak eziyettir. Ben de yıllar önce öyle oynardım.
Laptop soğutucunu alırsın. Klavye mouseni takarsın oynarsın. Bu işin oluru budur. Diğer türlü çok zorlanırsın.
Laptop termal macun bakımını yapmayı da unutma. Eğer macunun eskimişse en iyi soğutucuyu da alsan etki etmez. Laptobun içindeki fanı temizle, kaliteli bir termal macun sür yoluna öyle devam et.