alamazsın zaten sabahtan mağaza önünde bekleyenler vardı video yayınlandığı an bitmiştir 50 stokTrabzondan nasil alacam bunu ya sabir
fiyatta cidden iddalılar sormanıza gerek yok alacak arkadaş sabah 5 ten kendini hazırlasın ortalık karışır hatırladığım kadarıyla zaten rtx 3080 17-18k dıSistem hakkındaki düşünceleriniz?
18k gibi bir şey olacağı ve 3080 olacağı haber verilmişti diye biliyorum forumda gördüm insanlar 11 de mağazanın önündeydiHaber verildi mi nasil bir sey cikacaginda
Hocam sizin tarih yanlis galibakendini hazırlasın ortalık karışır hatırladığım
İş işten geçti hocaaaafiyatta cidden iddalılar sormanıza gerek yok alacak arkadaş sabah 5 ten kendini hazırlasın ortalık karışır hatırladığım kadarıyla zaten rtx 3080 17-18k dı
kral yarın sunulmuyor mu yarın sunulmuyor ise zaten bu vakte kadar bitmiştir 8 de kapanıyor.Hocam sizin tarih yanlis galiba
Bugün mü çıkartılar satışa ?İş işten geçti hocaaaa
Sistem çok fazla duyulmadı.Duyulsa reklamı falan yapılsa sıkıntıydı.Taner hoca örnek veriyorum videoyu bugün yayınladı ve yarın saat 17.30 da satışa çıkacak dese yer yerinden oynardı.Online satılsaydı siteyi tekrar açılmamak üzere patlatırdı millet
Video eşliğinde satışa çıktı.kral yarın sunulmuyor mu yarın sunulmuyor ise zaten bu vakte kadar bitmiştir 8 de kapanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün mü çıkartılar satışa ?
sistem yarın mı satışta, şimdi miSistem hakkındaki düşünceleriniz?