5 santim küçülme normal değil doktora gitmerhaba 17 yaşında bir erkeğim eskiden 1.63 boyundaydım sonra kilo verip boy attım 1.68 e şimdi 1.66 ya düşmüşüm nasıl boyumu uzatabilirim ? arkadaşlarım beni geçti ben kaldım böyle.
Boyunu kabullen diyorum sonra uzamazsan üzülebilirsin. Genetiğin önüne geçemezsinnasıl yani
Uzayınca ne oluyormerhaba 17 yaşında bir erkeğim eskiden 1.63 boyundaydım sonra kilo verip boy attım 1.68 e şimdi 1.66 ya düşmüşüm nasıl boyumu uzatabilirim ? arkadaşlarım beni geçti ben kaldım böyle.
Uzayınca ne mi oluyor ? Hocam sizi üzmek istemem ama kısaysanız her türlü dezavantajlı durumdasınız hem cinsel seçilim konusunda hem saygı konusunda, fakat tabi bunları değiştirebilirsinUzayınca ne oluyorbende 1.68 boyundayım ve boyumdan gayet memnunum
Cinsel seçilimde boya bakarak aa bu erkek iyimiş diyen çoğu kızdan hayır gelmiyor açıkçası bunu çok gördümUzayınca ne mi oluyor ? Hocam sizi üzmek istemem ama kısaysanız her türlü dezavantajlı durumdasınız hem cinsel seçilim konusunda hem saygı konusunda, fakat tabi bunları değiştirebilirsin
orası öyle ama dünya adaletsiz kabul etmek istemiyorumCinsel seçilimde boya bakarak aa bu erkek iyimiş diyen çoğu kızdan hayır gelmiyor açıkçası bunu çok gördüm
Karşılıklı ilişkilerde eğer benim boyum dalga konusu oluyorsa bu karşıdaki kişilerin ne kadar medenilikten uzak ve tabiri caizse ne kadar andaval
olduğunu gösterir
Adaletsizlikten kastın nedirorası öyle ama dünya adaletsiz kabul etmek istemiyorum
166 nasil geri dustun yagmurda mi cektin hocammerhaba 17 yaşında bir erkeğim eskiden 1.63 boyundaydım sonra kilo verip boy attım 1.68 e şimdi 1.66 ya düşmüşüm nasıl boyumu uzatabilirim ? arkadaşlarım beni geçti ben kaldım böyle.
Yanlış ölçmüştür166 nasil geri dustun yagmurda mi cektin hocam