Neler Yeni

Çok çabuk aşık oluyorum veya aşık olduğumu düşünüyorum

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Olabilir bir çok kişiden hoşlanabilirsin, bunda bir problem yok ama bunun adına aşk deme sakın, o çok daha farklı bir şey. Ve inan bana birinden hoşlandığın zaman hiçbir karşılık bulamasan bile sırf ona güzel görünmek dikkatini çekmek için güzel giyinip kendine bakıyorsun, işin sonu tatsız bitse bile bu dediklerim yanına kar kalıyor. Şunu unutma lütfen sen kızlarla arkadaş yada sevgili olamayacak ezik biri değilsin aksine gayet efendi ne dediğini ne konuştuğunu bilen bir kardeşimizsin, centilmen bir beyefendi ol, kızların üzerine sakın fazla düşme, inan bana çok ilgi ve sevgi gördüklerin de çok itici oluyorlar. Ben 25 yaşındayım senin yaşadıklarını yaşadım hatta daha fazlasıyla yaşadım, işin sonun da edindiğim şey şu oldu " umurum da değil" çok sevdiğim bir kız var ama umurum da değil gerçekten, zaman her şeye kesinlik getirecektir zaten, benim kendimi yırtmam sonuçsuz ve gereksiz olacaktır. Demek istediğim kafa yapın buna yakın olsun. Kendini kötü hissetme ya da diğer insanlara benzemiyorsun onlar gibi yaşayamıyorsun diye kendini eksik hissetme, inan sen onlardan daha iyisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran Akpınar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Okurken sanki kendi küçüklüğüm sandım. Tek konuştuğun kız olduğu için hoşlanman normal. Lisedesin herkes fıkır fıkır. Git ortamlara gir takılın aktiviteler yapın. Öyle bir zaman gelecek ki bir sürü kızla konuşuyor olacaksın. Özgüvenli ol ve diksiyonun düzgün olsun yeter.
Hiçde bir ortam yok bizim ortamda cuma günü bir kızla kavga ettim aksine mal mal davranışları yüzünden. Büyümüyor kızlar hala çocuk gibiler.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram