Arthur♛Morgan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,589
- İsim
- sefa korkmaz
- İlgilendiği Kategoriler
- Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
- sfakorkmaz
Olabilir bir çok kişiden hoşlanabilirsin, bunda bir problem yok ama bunun adına aşk deme sakın, o çok daha farklı bir şey. Ve inan bana birinden hoşlandığın zaman hiçbir karşılık bulamasan bile sırf ona güzel görünmek dikkatini çekmek için güzel giyinip kendine bakıyorsun, işin sonu tatsız bitse bile bu dediklerim yanına kar kalıyor. Şunu unutma lütfen sen kızlarla arkadaş yada sevgili olamayacak ezik biri değilsin aksine gayet efendi ne dediğini ne konuştuğunu bilen bir kardeşimizsin, centilmen bir beyefendi ol, kızların üzerine sakın fazla düşme, inan bana çok ilgi ve sevgi gördüklerin de çok itici oluyorlar. Ben 25 yaşındayım senin yaşadıklarını yaşadım hatta daha fazlasıyla yaşadım, işin sonun da edindiğim şey şu oldu " umurum da değil" çok sevdiğim bir kız var ama umurum da değil gerçekten, zaman her şeye kesinlik getirecektir zaten, benim kendimi yırtmam sonuçsuz ve gereksiz olacaktır. Demek istediğim kafa yapın buna yakın olsun. Kendini kötü hissetme ya da diğer insanlara benzemiyorsun onlar gibi yaşayamıyorsun diye kendini eksik hissetme, inan sen onlardan daha iyisin.