17 yaşındayım banka lazım

Ekai

80+
Reaksiyon skoru
18
Ailem yurtdışında dayım/anneannem,dedem var paparayı 13 yaşımdan beri para transferleri dijital alışveriş için kullanıyordum papara gg oldugu icin kart gerekiyor bir bankaya annem/babamlada gidemiyeceğim için kendimin onay yapabileceği banka yada papara alternatifi önerirseniz sevinirim (yt premium cashbackı içerirsede tadından yenmez)

Maalesef Ön Ödemeli kartlarda veya firmalarda onların da sağlam kalacak diye bir durum yok. Papara da maalesef gidişatı zaten belliydi. Nays kullanabilirsiniz (YT Premium Cashback var mı yok mu bilmiyorum.) veyahut Sipay ve Tami önerimdir.

Maalesef Ön Ödemeli kartlarda veya firmalarda onların da sağlam kalacak diye bir durum yok. Papara da maalesef gidişatı zaten belliydi. Nays kullanabilirsiniz (YT Premium Cashback var mı yok mu bilmiyorum.) veyahut Sipay ve Tami önerimdir.
1 sene idare etsin yeter seneyede zaten sadece cashback icin kullanırım fazla para transferi yapıyorum lazım oluyor bir kart önerdiğin kartları velim olmadan kendim onaylayabilir miyim?

Bende benzer bi arayışa girddin qnb düşündüm saçmaladılar çok katı kuraları hatırlamaıyom ama atamıyom yada çekemiyorduk öyle dediler bende onu yerine halkbank kulanuyom çok rahat hiç bi sorun yaşamadım tek sorunkart tasarımını sevmiyorum

Bende benzer bi arayışa girddin qnb düşündüm saçmaladılar çok katı kuraları hatırlamaıyom ama atamıyom yada çekemiyorduk öyle dediler bende onu yerine halkbank kulanuyom çok rahat hiç bi sorun yaşamadım tek sorunkart tasarımını sevmiyorum
17 yaşındayyım kart veriyorlarmı velisiz?

Bende 16 dayım 17 ye girmedim daha aldım bende benim üzerime
anladım her işlemi yapabiliyor muyuz sınır olmadan para transferi para yatırma çekme dijital alışveriş herhangi bir sınır var mı?

anladım her işlemi yapabiliyor muyuz sınır olmadan para transferi para yatırma çekme dijital alışveriş herhangi bir sınır var mı?
Hiç bir sınırla karşılaşmadım daha aktif kulanıyorum

nasıl alacağım peki uygulamasını indirip direk ordan mı yoksa şubeye mi gitmem gerekiyor
Orasını tam bilmiyorum ben şubeden aldım kart sonra geldi kargo ile

şubeye tek gittiniz değil mi?
Yok babamla gittim ama sebebi babamın zaten işi vardı bende gitmişken aldım tek gittiğinizde alabilir missşniz bilmiyom böyle spesifik şeyleri arayıp sormanız daha iyi olur

İş bankası ilk imza kartı 18 yaş altı alabilir, IBAN transferi alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,593
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri