Neler Yeni

Öneri 1700 TL Kablosuz kulaklık ve uygun fiyatlı 1 TB hardisk önerir misiniz ?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Bütçe
1700
Hardisk konusunda beni üzmeyecek en uygun fiyatlı modeli önerir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hardisk konusunda beni üzmeyecek en uygun fiyatlı modeli önerir misiniz ?
@MematiBaş🚬 Hocam konu hakkında bilgili arkadaşları etiketler misiniz rica etsem ? Teşekkürler şimdiden.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Forumda bir arkadaş temiz g535 satıyor, cloud core wireless ve g535 arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz ?

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
hocam diğer konudan geliyorum. kablosuz bence çok rahatlık. ben cloud alpha s kullanıyorum. Memnunum ama yani her masadan kalkmam gerekdiğinde ya da daha uzaktan bir yerden müzik dinlemek, bir şey izlemek falan bunlar mümkün olmuyor. Bence bunlar güzel, yaşam kalitesini arttıran şeyler.
Tabi ki kablosuz alacam diye ses kalitesinden, iyi bir kulaklık deneyiminden vazgeçmek istemem. Burada demek istediğim kablosuz daha kötü ses kalitesi vb değil. aynı paraya aynı kalitede kablosuz alıyorsam kablosuz alırım demek istediğim bu.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
hocam diğer konudan geliyorum. kablosuz bence çok rahatlık. ben cloud alpha s kullanıyorum. Memnunum ama yani her masadan kalkmam gerekdiğinde ya da daha uzaktan bir yerden müzik dinlemek, bir şey izlemek falan bunlar mümkün olmuyor. Bence bunlar güzel, yaşam kalitesini arttıran şeyler.
Tabi ki kablosuz alacam diye ses kalitesinden, iyi bir kulaklık deneyiminden vazgeçmek istemem. Burada demek istediğim kablosuz daha kötü ses kalitesi vb değil. aynı paraya aynı kalitede kablosuz alıyorsam kablosuz alırım demek istediğim bu.
Peki 2000 TL bütçe ile alınabilecek en iyi kablosuz ve kablolu kulaklık modelleri neler ve ikisi arasında mikrofon ve ses kalitesi olarak ne kadar fark var.

Hocam pek önerilmiyor diye biliyorum bu model.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Peki 2000 TL bütçe ile alınabilecek en iyi kablosuz ve kablolu kulaklık modelleri neler ve ikisi arasında mikrofon ve ses kalitesi olarak ne kadar fark var.
hocam işte bu konuda bir bilgim yok. olsa direkt öneririm ama zaten 2000 tl de çok seçenek yok gibi kablosuz da.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror

Hocam pek önerilmiyor diye biliyorum bu model.
Kardeşim profilime girip bakarsan son 2 3 konunun kulaklık ile ilgili olduğunu göreceksin :) Bir sürü marka model araştırdım SteelSeries, Logitech, Hyperx vb hepsinde 200 - 300 e yakın kullanıcı yorumlarını okudum ya dip ses şikayeti ya başka şikayetler vb anlatmakla bitmiyor. Bir sürü videolar izledim kullanıcıların her konuda memnun olduğu, hiç bir şikayet almadığı tek kulaklık bu..
Ben de dün satın aldım bugün eve geldi akşam deneyeceğim inşallah hala videolarını izliyorum bence sende izle derim...

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Kardeşim profilime girip bakarsan son 2 3 konunun kulaklık ile ilgili olduğunu göreceksin :) Bir sürü marka model araştırdım SteelSeries, Logitech, Hyperx vb hepsinde 200 - 300 e yakın kullanıcı yorumlarını okudum ya dip ses şikayeti ya başka şikayetler vb anlatmakla bitmiyor. Bir sürü videolar izledim kullanıcıların her konuda memnun olduğu, hiç bir şikayet almadığı tek kulaklık bu..
Ben de dün satın aldım bugün eve geldi akşam deneyeceğim inşallah hala videolarını izliyorum bence sende izle derim...
Tamamdır bakıcam teşekkürler

Hocam bu kulaklıkta sadece bluetooth bağlantısı ve type c kablosuz bağlantı var sanırım, PC'de bluetooth ve type c girişi yok.

Son düzenleme:

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Tamamdır bakıcam teşekkürler

Hocam bu kulaklıkta sadece bluetooth bağlantısı ve type c kablosuz bağlantı var sanırım, PC'de bluetooth ve type c girişi yok.
Bu 2021 modeli bunda bluetouth yok usb adaptörü ile telefon tablet pc ps vs iphone ve xbox hariç tüm cihazlara takılabiliyor.
Usb Type C bende de yok içerisinden çevirici kablo çıkıyor onunla usb ye dönüşüyor.
2022 modeli de bunun aynısının sadece bluetouht eklenmiş hali oda 1000 tl daha fazla fiyatta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,643
Üyeler
166,049
Son üye
yardımlazims
Top Bottom