- Konu Sahibi Konu Sahibi
ya illa 17 k olucak diye şart değil 3060 li güzel bi pc toplamam lazım sadece ama zerre anlamıyorum yardımınız lazim çevremde kimse yok pc den anlayan17k verdiğim sistemde bir zahmet b550 anakart olucak
ya illa 17 k olucak diye şart değil 3060 li güzel bi pc toplamam lazım sadece ama zerre anlamıyorum yardımınız lazim çevremde kimse yok pc den anlayan17k verdiğim sistemde bir zahmet b550 anakart olucak
Ben seve seve yardımcı olurum ama gerçekten fikirlerimi dikkate alacaksanızya illa 17 k olucak diye şart değil 3060 li güzel bi pc toplamam lazım sadece ama zerre anlamıyorum yardımınız lazim çevremde kimse yok pc den anlayan
nerede ikamet ediyorsun ?ya illa 17 k olucak diye şart değil 3060 li güzel bi pc toplamam lazım sadece ama zerre anlamıyorum yardımınız lazim çevremde kimse yok pc den anlayan
burada herkes zaten elinden geldiği kadar yardımcı olacaktır. merak etme...nerede ikamet ediyorsun ?
tabikide dikkate alirimAnakart desen kötü
İşlemci desen 3060'ı beslemiyor fiyat desen asla değmez
rezalet bir sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben seve seve yardımcı olurum ama gerçekten fikirlerimi dikkate alacaksanız
ikameti şunun için sordum; forumdaki arkadaşlar yakındakilere yardımcı oluyor. bir de teknoloji mağazaları bulunduğun şehirlerde de olabilir, mağazadan alabilirsin. sadece Vatan Bilgisayar'a bağlı kalma...nerede ikamet ediyorsun ?
burada herkes zaten elinden geldiği kadar yardımcı olacaktır. merak etme...
tabikide dikkate alirim
istanbul sancaktepe deyimikameti şunun için sordum; forumdaki arkadaşlar yakındakilere yardımcı oluyor. bir de teknoloji mağazaları bulunduğun şehirlerde de olabilir, mağazadan alabilirsin. sadece Vatan Bilgisayar'a bağlı kalma...
rx6600 öner missiniz ben 3060 koysam yerine çok farkeder mi ve toplamam için attığınız parçalar ilerde sorun cikartir miEğer hazır sistem alacaksanız bu sitstemi alabilirsiniz 6700XT 3070 ile denk bir ekran kartı ve 12400f gibi sağlam bir işlemciye sahip anakart konusunda bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa daha mantıklı olur ama sistem bu fiyata kötü değilITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com
Ya da tek tek toplamak gibi bir düşünceniz varsa bu sistem bence gayet iyi
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trAMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.comMSI MAG B550M Bazooka 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
MSI MAG B550M Bazooka 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trmsi MAG FORGE M100A Akrilik yan panel 3x120mm 1x120mm Auto RGB Fan mATX Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
msi MAG FORGE M100A Akrilik yan panel 3x120mm 1x120mm Auto RGB Fan mATX Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trHIGH POWER 600W PERFORMANCE HP1-J600GD-F12S GD 80+GOLD 50A SİNGLE RAİL AKTİF PFC POWER SUPPLY
kampanyalı en ucuz HIGH POWER 600W PERFORMANCE HP1-J600GD-F12S GD 80+GOLD 50A SİNGLE RAİL AKTİF PFC POWER SUPPLY özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.depopark.comWD Blue SN570 WDS500G3B0C 500 GB M.2 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
WD Blue SN570 WDS500G3B0C 500 GB M.2 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comRaijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ya da mesela bu sistemde iyiymiş ama kesinlikle kasayı değiştirmenizi öneririm
3060 koysanız farketmez çünkü RX 6600'ün dengi 3060istanbul sancaktepe deyim
rx6600 öner missiniz ben 3060 koysam yerine çok farkeder mi ve toplamam için attığınız parçalar ilerde sorun cikartir mi
bütün teknoloji mağazaları mevcut zaten istanbul'da internet sitesinden araştır veya sipariş oluştur mağazadan teslim al.istanbul sancaktepe deyim
bu sistem toplamda kaç tl tutmakta3060 koysanız farketmez çünkü RX 6600'ün dengi 3060
Tek tek topladığım sistemde ki parçaların hepsi kaliteli parçalar
Bir de ram eklemeyi unutmuşum ahashah onu hemen düzenleyip ekliyorum
B550m Bazooka'dan tutun güç kaynağına kadar çok kaliteli
Bu arada bu sistemi eğer 1440p (2k) monitörde kullanırsanız güzel bir sistemEASTERGAMERSTV-INTEL / INTEL i3-12100F / MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X V1 LHR 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
EASTERGAMERSTV-INTEL oyuncu bilgisayarı RTX 3060 ti ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Tek tek toplanan sistem pahalı tutuyor hocam benim size önerim hazır sistem almanız attıklarımdan eğer dediğim gibi 2k monitöde oynayacaksanız EASTERGAMERSTV'li sistem uygun gibibu sistem toplamda kaç TL tutmakta
Alınmaz.arkadaslar bi sistem aklıma çok yattı sizin tavsiyenizi ve yorumunuzu da merak ediyorum sistemde "şu x parçayı bu parçayla degistir şeklinde de söyleyebilirsiniz veya direk belirttiğim bütçeyle parçaları yazıp bunu topla derseniz onuda toplarım yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Sistem :https://www.vatanbilgisayar.com/amd...50m-a-pro-max-msi-m390-500g-ssd-16gb-ram.html
hocam itopya vb yerlerden alamayacağımi belirtmistimTek tek toplanan sistem pahalı tutuyor hocam benim size önerim hazır sistem almanız attıklarımdan eğer dediğim gibi 2k monitöde oynayacaksanız EASTERGAMERSTV'li sistem uygun gibi