18 Mbs Hız ile Geforce Now Oynayamama

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,111
ortalama 18 mbs hız alıyorum,ve ethernet ile bağlanıyorum herhangi dışardan 2 telefon wifiye bağlı ancak kullanılmadığı zamanlarda giriyorum,bana 15 mbs de 720p 30 fps verilmesi gerekirken görüntü bozulmaları kırmızı uyarılar havada uçuşuyor,oynanmıyor hocam 2. sunucuyuda açmışlar hala bu problemler devam ediyor benimmi hızım yetersiz yoksa sorun benlik değilmi anlamayamadım,yardımcı olursanız sevinirim.

ortalama 18 mbs hız alıyorum,ve ethernet ile bağlanıyorum herhangi dışardan 2 telefon wifiye bağlı ancak kullanılmadığı zamanlarda giriyorum,bana 15 mbs de 720p 30 fps verilmesi gerekirken görüntü bozulmaları kırmızı uyarılar havada uçuşuyor,oynanmıyor hocam 2. sunucuyuda açmışlar hala bu problemler devam ediyor benimmi hızım yetersiz yoksa sorun benlik değilmi anlamayamadım,yardımcı olursanız sevinirim.
İnternet hızınız düşük.

Minimum 25mbps gerekli diye biliyorum.

hocam benim internet süperonline 25 lik paket geforce now da hız ölçümü yaptığımda 50 gösteriyo kablo ile ama ben bile 1080 p oynayamıyorum, r6 da mesela karşıma adam gelse operatörü tanıyamayacak kadar bulanık oluyo

hocam benim internet süperonline 25 lik paket geforce now da hız ölçümü yaptığımda 50 gösteriyo kablo ile ama ben bile 1080 p oynayamıyorum, r6 da mesela karşıma adam gelse operatörü tanıyamayacak kadar bulanık oluyo
evet hala baya sorunlu duruyor,biz yine izlemeye mahkum olduk internet kötü sistem kötü,canımız sağolsun .d

Minimum 25mbit (720p) 100 mbit (1080p) full grafikler (ultra yerine yüksek gibi görünüyor) %10 Grafik kaybı var.

25-30 lazım 720p'de takılma olmaması için. Yine olur da oynanamayacak kadar değil. Hız kadar bağlantının stabil olması da önemli tabi. Hızın 100 mbps olsun pingin yüksek olursa yine sorun olur.

5 GHz bir modeme geçebilirsen daha iyi olur. 2.4 GHz önerilmiyor cloud gaming için.
Modem ile alakası yok hatta zayıflama var büyük ihtimal veya paketi 16 mbit isterse 1000tl lik modem kullansın değişen pek bir şey olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri