Neler Yeni

18 w hızlı şarj zararlımıdır

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
oncelıkle merhaba ıyı forumlar 18 w hızlı şarj telefona zarar verırmı acaba uzun vadede kapatmalımıyım sızce hızlı şarjı

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
oncelıkle merhaba ıyı forumlar 18 w hızlı şarj telefona zarar verırmı acaba uzun vadede kapatmalımıyım sızce hızlı şarjı
33W ile 1 Senedir kullanıyorum hiçbir sorun olmadı. Telefonun destekliyorsa neden sorun olsun ki

Kadir_1987

80+ Silver
Acil durumlar dışın da telefonunu standart şekilde şarj etmen bataryanın ömrü açısından iyi olacaktır.
Fakat sürekli hızlı şarj da kullanırsan artık şarjın hızlı bitmeye başlayacak ve ömrü kısalacak.
Acelen olmadığı zamanlar da normal şekilde şarj etmelisin.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
İsim
misfit
33W kullanıyorum, kutudan çıktığına göre sıkıntı olmuyor. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Sovuksu
33W kullanıyorum, kutudan çıktığına göre sıkıntı olmuyor. :)
O düşünce biraz yanlış hocam hızlı şarj kullandığınız zaman telefon normalden daha fazla ısındığı için batarya ömrünü kötü etkiler yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi çok gerek olmadıkça hızlı şarj kullanmamak lazım aslında.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
İsim
misfit
O düşünce biraz yanlış hocam hızlı şarj kullandığınız zaman telefon normalden daha fazla ısındığı için batarya ömrünü kötü etkiler yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi çok gerek olmadıkça hızlı şarj kullanmamak lazım aslında.
Hocam şu an telefon yaklaşık yarım saattir falan şarjda ve pil sıcaklığı 26 derece. Telefon destekliyorsa eğer sıkıntı olmayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,499
Üyeler
166,548
Son üye
tamayb
Top Bottom