İninal, paycell gibi kartları kullanabilirsinBen 15 yaşındayım internetten alışveriş yapmak getir veya yemek sepeti'nden bir şeyler sipariş etmek için kredi kartı gerekiyor ben 15 yaşında olduğum için güvenilir bir bankadan kredi kartı alabiliyor muyum
Alabiliyor, birinci derece yakını ile alabilir.Kredi kartı alamazsın. Ya banka kartı alacaksın ya da Tosla-Papara.
Banka kartı alabilirsin. Bir büyüğünle beraber bankaya gidip kart çıkarttırabilirsin. Kredi kartları 18 yaş üstüne verilir sadece.Ben 15 yaşındayım internetten alışveriş yapmak getir veya yemek sepeti'nden bir şeyler sipariş etmek için kredi kartı gerekiyor ben 15 yaşında olduğum için güvenilir bir bankadan kredi kartı alabiliyor muyum
Onlar güvenilir mi yani hangi bankaya bağlıİninal, paycell gibi kartları kullanabilirsin
Banka kartı ile kredi kartının farkı neBanka kartı alabilirsin. Bir büyüğünle beraber bankaya gidip kart çıkarttırabilirsin. Kredi kartları 18 yaş üstüne verilir sadece.
Veya Papara/Tosla vs. kullanabilirsin.
Paycell Türkcell'e bağlı. İninal, Papara ise bağımsız şirketlerdir fakat güvenilirdir. Yılların ön ödemeli kart şirketleri. Tosla ise Akbank'a bağlıdır.Onlar güvenilir mi yani hangi bankaya bağlı
Bence bunu da sen araştır, her şey hazır olmaz.Banka kartı ile kredi kartının farkı ne
Kredi kartının ne olduğunu öğren öyle gel. 18 yaşının altında kredi kartı alamaz. Sadece banka kartı alabilir.Alabiliyor, birinci derece yakını ile alabilir.
18 Yaş Altı Kredi Kartı Veren Bankalar | Finans Konum
18 Yaş Altına Kredi Kartı Veren Bankalar Yazımız Nasıl Kredi Kartı Alabileceğiniz Ve Yer Alan Tüm Önemli Noktaları Size Aktarıyoruzwww.finanskonum.com
Kredi kartı senin paran olmasa bile para harcamanı sağlar. Kredi kartı sayesinde kredi çekebilir, ürünleri taksitle alabilirsin. Kredi kartlarının yıllık aidatı olur.Onlar güvenilir mi yani hangi bankaya bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Banka kartı ile kredi kartının farkı ne
Papara (Bizzat kendim kullanıyorum ve kesinlikle öneririm. Cashback özelliği ile de bence en iyi ön ödemeli kart) İninal ve Paycell`e bakabilirsiniz.Ben 15 yaşındayım internetten alışveriş yapmak getir veya yemek sepeti'nden bir şeyler sipariş etmek için kredi kartı gerekiyor ben 15 yaşında olduğum için güvenilir bir bankadan kredi kartı alabiliyor muyum
Hiçbir bankaya bağlı değil fakat genel olarak her yerde geçiyor. Yüklediğin para kadar harcayabiliyorsun. Yani eksi paraya girme durumu yok borç yapamazsın.Onlar güvenilir mi yani hangi bankaya bağlı?