Neler Yeni

18 Yaş Altı Kredi Kartı Alabilir mi?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Kredi kartının ne olduğunu öğren öyle gel. 18 yaşının altında kredi kartı alamaz. Sadece banka kartı alabilir.
Ne olduğunu çok iyi biliyorum, ben bundan 4 sene önce aldığımda gayet veriyorlardı. Babamın hesabının altına almıştım, babamın belirlediği limit üzerinden alışveriş yapıyordum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Papara (Bizzat kendim kullanıyorum ve kesinlikle öneririm. Cashback özelliği ile de bence en iyi ön ödemeli kart) İninal ve Paycell`e bakabilirsiniz.
Papara güzel ama ben sözleşmeli hesap kullanmam rağmen bazen sınırları yetersiz kalıyor bana.

Hsynay

80+
Kredi kartı senin paran olmasa bile para harcamanı sağlar. Kredi kartı sayesinde kredi çekebilir, ürünleri taksitle alabilirsin. Kredi kartlarının yıllık aidatı olur.
Banka kartı ise yükledikçe harcadığın, herhangi bir gideri olmayan karttır.
Benim istediğim banka kartıymış adını kredi kartı zannediyordum o zaman annemle gidip banka kartı alabilirim

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Ben 15 yaşındayım internetten alışveriş yapmak getir veya yemek sepeti'nden bir şeyler sipariş etmek için kredi kartı gerekiyor ben 15 yaşında olduğum için güvenilir bir bankadan kredi kartı alabiliyor muyum
Kesinlikle İninal almayın çünkü her yerden para kesiyor Papara alın.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Papara alın kartta bedava siteden üye olup direkt adresinize isteyebiliyorsunuz ücretisiz. Para yatırma çekmede komisyonu yok.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ne olduğunu çok iyi biliyorum, ben bundan 4 sene önce aldığımda gayet veriyorlardı. Babamın hesabının altına almıştım, babamın belirlediği limit üzerinden alışveriş yapıyordum...

Papara güzel ama ben sözleşmeli hesap kullanmam rağmen bazen sınırları yetersiz kalıyor bana.
18 yaş altı anca o şekilde alabilirsiniz zaten. Ona “ek kart” deniyor, babanızın kredi kartı limitinin içinde bağlantılı bir kart oluyor. Kart sizin adınıza olmuyor. Arkadaşın sorduğu farklı.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Ben 15 yaşındayım internetten alışveriş yapmak getir veya yemek sepeti'nden bir şeyler sipariş etmek için kredi kartı gerekiyor ben 15 yaşında olduğum için güvenilir bir bankadan kredi kartı alabiliyor muyum
alabiliyorsun benim bir arkadaşım da almıştı sanırım anne ve ya babanın vekaletname vermesi lazım

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim istediğim banka kartıymış adını kredi kartı zannediyordum o zaman annemle gidip banka kartı alabilirim
Gideceğiniz bankaya dikkat edin ama. Değişik kısıtlamaları oluyor.
Mesela Ziraat Bankası'nda internet bankacılığı kullanılamıyor 18 yaş altında. Telefondan kaç TL bakiyenin olduğuna bakamazsın. SMS göndermen veya ATM'den öğrenmen gerekir. Havale/EFT yapamıyorsun bundan dolayı.
Gidip bankalara sorabilirsin. Akbank'ta herhangi bir kısıtlama olmuyor diye biliyorum.

Hsynay

80+
Gideceğiniz bankaya dikkat edin ama. Değişik kısıtlamaları oluyor.
Mesela Ziraat Bankası'nda internet bankacılığı kullanılamıyor 18 yaş altında. Telefondan kaç TL bakiyenin olduğuna bakamazsın. SMS göndermen veya ATM'den öğrenmen gerekir. Havale/EFT yapamıyorsun bundan dolayı.
Gidip bankalara sorabilirsin. Akbank'ta herhangi bir kısıtlama olmuyor diye biliyorum.
Tamam akbanka giderim ablamda Vakıfbank var ben de Vakıfbank düşünüyordum

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Senin adına kredi kartı çıkmaz. Ama ailen ek kart çıkartıp sana verebilir. Ya da bir ön ödemeli kart kullanabilirsin

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
Papara al her işini görür

Efem1905

80+ Bronze
16 yaşında akbank veriyordu sanırım ailenin üstüne ama senin adın yazıyor.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Sonuçta kendi adına değil. Hiçbir banka 18 yaş altına kredi vermiyor. Burada yalan yanlış bilgiler vermeyi bırakın lütfen.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Sonuçta kendi adına değil. Hiçbir banka 18 yaş altına kredi vermiyor. Burada yalan yanlış bilgiler vermeyi bırakın lütfen.
Öncelikle sizinle tartışmaya girmeyecem, yorumumu yapıp bu konudan çıkacağın.
Arkadaş kendi adına veya başkasını adına diye sormamış, kredi kartı alabilir miyim diye sormuş. Kredi kartı ek kart şeklide alınabiliyor.
Eğer arkadaş deseydi ki ben kendi adıma istiyorum, o zaman alamazsın diye söylerdim zaten.
Ekstra olarak banka kartı alabilir kendi adına.
Papara'ya gelicek olursak, 750 TL transfer limiti evet bana yetmiyor, 500 TL yükeleme ve çekme limiti de yetmiyor.
İyi forumlar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,896
Üyeler
166,102
Son üye
butler21
Top Bottom