Neler Yeni

18 Yaş Üstü Valorant Oyuncuları

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Merhaba;
Bir süredir Valorant oynuyorum çok profesyonel olarak oynamasam da iyi kötü oynuyoruz işte. Kendime, birlikte oynayabileceğimiz 'efendi, saygılı, eğlenmesini bilen, oyunu namus meselesi gibi büyütmeyen, biraz da oynayışı iyi olan' 18 yaş üstün de arkadaşlar arıyorum.
Eğer düşünürseniz haberleşelim birlikte takılalım.

NOT: Yaş 24

İsesçö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Musa Taymur
Merhaba;
Bir süredir Valorant oynuyorum çok profesyonel olarak oynamasam da iyi kötü oynuyoruz işte. Kendime, birlikte oynayabileceğimiz 'efendi, saygılı, eğlenmesini bilen, oyunu namus meselesi gibi büyütmeyen, biraz da oynayışı iyi olan' 18 yaş üstün de arkadaşlar arıyorum.
Eğer düşünürseniz haberleşelim birlikte takılalım.

NOT: Yaş 24
rank neydi hocam

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sezon rank kasmama kararı verdim en başta hocam yeni bir sezon da kasmaya başlayacağım ama şuan bronz 3

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
bende sılver 2 bende bu sezon ya gold2 yada plat 1 bitireceğim ama yaş 17
Bende 17 yaşındayım, bi demir 1 arkadaş yüzünden bronz 3 den bronz a düşmüştüm geri çıktım silver'a kasıyorum.

İsesçö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Musa Taymur
Bende 17 yaşındayım, bi demir 1 arkadaş yüzünden bronz 3 den bronz a düşmüştüm geri çıktım silver'a kasıyorum.
kolay gelsin ama sılver ve bronz kadar kanser bir elo yok gold eloda yine biraz düzeliyorlar ALLAH kolaylı versin

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
kolay gelsin ama sılver ve bronz kadar kanser bir elo yok gold eloda yine biraz düzeliyorlar ALLAH kolaylı versin
Ben demirden troller, afklar, kolsuzlar yüzünden çıkamadım sonra bi takım kurup çıktım bronz 1 oldum. Sezon sıfırlandı bu sefer direk bronz 1 attı bronz 3 e kadar 7 8 maç üst üste mvp olarak kazandım Allahtan hiç troll vb gelmedi sonra bronz 3 73 lp ye kadar geldim ardından 6 7 kere üst üste kaybettim ve yine troller, afklar ve kolsuzlar yüzünden çıkamıyorum.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
bende sılver 2 bende bu sezon ya gold2 yada plat 1 bitireceğim ama yaş 17
20 yaş gümüş 1 im
Ben demirden troller, afklar, kolsuzlar yüzünden çıkamadım sonra bi takım kurup çıktım bronz 1 oldum. Sezon sıfırlandı bu sefer direk bronz 1 attı bronz 3 e kadar 7 8 maç üst üste mvp olarak kazandım Allahtan hiç troll vb gelmedi sonra bronz 3 73 lp ye kadar geldim ardından 6 7 kere üst üste kaybettim ve yine troller, afklar ve kolsuzlar yüzünden çıkamıyorum.
Kardeşlerim eğer birbirimize küfür etmek agresif konuşup takım arkadaşını aşağılamak gibi huylarınız yoksa buyurun birlikte oynayalım. Şuan çalışıyorum akşam 6.30 da evdeyim düşünürseniz instagramdan falan ekleyelim haberleşelim.

BugraVR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mert
benim için uygundur hiç öyle huyum yoktur tr serveri oynamam sadece

Top Bottom