Neler Yeni

18 Yasina gelmeden kripto para.

Ahmetovv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Talha
16 yasindayim ve kaybetsem bile beni üzmiycek bir miktar param var bunlarla yatirim olsun diye hem guzel olur kripto para almak isitiyirum parara kartim kimlik oynaysiz veya 16 alti yasinda kripto para alabilcegim biyer varmi ?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
16 yasindayim ve kaybetsem bile beni üzmiycek bir miktar param var bunlarla yatirim olsun diye hem guzel olur kripto para almak isitiyirum parara kartim kimlik oynaysiz veya 16 alti yasinda kripto para alabilcegim biyer varmi ?
Annen veya babanınkiyle yapmak zorundasın.

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Kendi adına yok. Ailen yada Bi tanıdığın üzerinden yapar sın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hem papara hem binance ailenin üstünde olmalı yani birinin.
Kimlik onayı falan onlarda olmalı öyle biliyorum. Daha sonra binance e para yüklemek için açılan papara hesabına 1 TL de olsa bir banka hesabından yine aynı kişiye ait olacak havale yapılmalı.

kyhnbthn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Batuhan KAYHAN
Biraz uğraştırır ama bu şekilde yaparsın..

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Hem papara hem binance ailenin üstünde olmalı yani birinin.
Kimlik onayı falan onlarda olmalı öyle biliyorum. Daha sonra binance e para yüklemek için açılan papara hesabına 1 TL de olsa bir banka hesabından yine aynı kişiye ait olacak havale yapılmalı.
Şimdi annemin üstüne açtım binance kendi paparamdan yatırmayı denedim işlem başarısız dedi. Annemin kartından kendi paparama para atsam onaylanır mı işlem?

Ahmetovv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi annemin üstüne açtım binance kendi paparamdan yatırmayı denedim işlem başarısız dedi. Annemin kartından kendi paparama para atsam onaylanır mı işlem?
Kensi paparandan annenin kartina at ordan cek olur

Yekane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
idris biçen
Onaysız işlem yapabilirsin . Fakat şifreni unuttun veya herhangi bir işlemde hesabındki hiçbirşeyi geri alamazsın. En iyi onaylı hesap.

Galiba hesap açmışsın, para gönderdiğin hesap ile açmış ve onaylamış olduğun hesap aynı kişi adına olmalı.

Ahmetovv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Talha
Omaysiz islem nasil yapcam bilgilendirisen sevinirm
Onaysız işlem yapabilirsin . Fakat şifreni unuttun veya herhangi bir işlemde hesabındki hiçbirşeyi geri alamazsın. En iyi onaylı hesap.

Galiba hesap açmışsın, para gönderdiğin hesap ile açmış ve onaylamış olduğun hesap aynı kişi adına olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom