18 Yaşından küçükken para kazanma

Neodyum

80+
Reaksiyon skoru
11
öncelikle merhaba biliyorsunuz ki şu karantina döneminde sürekli bişeyler almak istiyoruz ve elimizdeki para yetmiyor babamda vakıfbank trade online diye bir hisse alım satım programı kullanıyor kazanıyorda bende şu karantina döneminde evde emek vererek para kazanmak istiyorum 18 yaşından küçük olduğum içinde bir yöntem bulamadım internet trafiğini üzerimize çekmek konusuna gelirsek fenomen olmadan mümkün olmayan bir şey diye düşünüyorum önerileriniz bekliyorum forex olabilir internette birşeyler alıp satmak olabilir önerilerinizi bekliyorum

Yandex toloka ile internette gunde yaklasik 1.5 - 2 dolar kazanabilirsin. (Yaklaşık 2 saat zaman harcaman gerekebilir.)

2 saatte bana 15₺ kimse vermez. Ben girerim bu işe. Nasıl yapıyoruz hocam?
Google a yandex toloka yaz o siteye gir.
Ama girmeden önce işi iyice öğrenmek istiyorsan youtube da bir çok video var. Örneğin:
Sonra başlayabilirsin.

Bence boş iş uğraşmaya değmez.

Nacizane tavsiyem boş vaktiniz varken çizim programları düzenleme programları üzerine kendinizi geliştirin.
Biraz zaman alır ama en sonunda o işte yeterli görüldüğü üzre freelancer olarak iş alabilir ve ciddi bütçeler elde edebilirsiniz

Bir oyunda veya bir bilgisayar işinde hizmet verebilicek derecesine gelebilirsen fiverrr gibi bazı sitelerden para karşılığı iş yapabilirsin.

Google a yandex toloka yaz o siteye gir.
Ama girmeden önce işi iyice öğrenmek istiyorsan youtube da bir çok video var. Örneğin:
Sonra başlayabilirsin.
Teşekkürler deneyeceğim, para lazım bu dönemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,233
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri