Neler Yeni

18 Yaşından küçükler kendi başına muayene olabilir mi ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Dostlar çocuk diş hekimliğinde muayene olmam lazım. Kendi başıma gitsem muayene olabilir miyim ? Deneyimli, biligli arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.

Orda muayene olduktan sonra çene radyolojisinden randevu almam gerekiyor. Oraya da velisiz gidebilir miyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erkan
İlgilendiği Kategoriler
Basketbol
Dostlar çocuk diş hekimliğinde muayene olmam lazım. Kendi başıma gitsem muayene olabilir miyim ? Deneyimli, biligli arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.

Orda muayene olduktan sonra çene radyolojisinden randevu almam gerekiyor. Oraya da velisiz gidebilir miyim ?
Dostum hiçbir sağlık kuruluşunda 18 yaş altına tek muayene olmaya izin vermiyorlar içeri girer girmez doktor, velin nerede diyor ya da danışmandan kayıt açtırırken velini soruyorlar.

Knispel

80+ Bronze

Hayır. Ailenden birisiyle gitmen gerekiyor yoksa muayeneye almıyorlar.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Acil durumlar dışında biraz zor. Ben kulağıma pamuk kaçtığı için tek başıma KBB polikliniğe gittim. Doktor kimliğimde fotoğraf olup olmadığını sordu ve öyle aldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,294
Üyeler
165,157
Son üye
sahinbekircan3
Top Bottom