Neler Yeni

180° Direksiyon Önerisi

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bana kalırsa değmez. Kol alman daha iyi olur şahsi fikrim. Kolla da oynadım Forza Horizon 4’ü . Yine eğlendiriyor 180’den iyidir. Kolla başka oyunlar oynama seçeneğinde var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam piyasa kötü ya . Ucuz değil anlayacağın. Net rakam bilmiyorum. Ben Driving Force GT kullanıcısıyım gayet memnunum.
Kol zatn var Hocam 9. Nesil Xbox kolu

Bana kalırsa değmez. Kol alman daha iyi olur şahsi fikrim. Kolla da oynadım Forza Horizon 4’ü . Yine eğlendiriyor 180’den iyidir. Kolla başka oyunlar oynama seçeneğinde var

Hocam piyasa kötü ya . Ucuz değil anlayacağın. Net rakam bilmiyorum. Ben Driving Force GT kullanıcısıyım gayet memnunum.
Anladım Hocam sağolun

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Xbox kolu var son nesil onla idare mi edeyim yani hocam
Butceni zamanla arttiracaksan oyle yap adam akilli bir sey al. Ben zamanında 200tl civarına snopy direksiyon seti almıştım. Zamanla sıkıldım 180 az geldi bide. Daha sonra 400tl civarına 2.el sattım :D

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Kol zatn var Hocam 9. Nesil Xbox kolu

Anladım Hocam sağolun
xbox 9.nesil varsa alma bence direksiyon. niye dersen hele ki günde 2 saat oynuyacaksan forzayı,genelde pc de takılıyosan, o direksiyonu her gün tak çıkar uğraştırır bıktırır.bide bıktırıyor bi süre sonra kolun varsa boşver değmez.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
xbox 9.nesil varsa alma bence direksiyon. niye dersen hele ki günde 2 saat oynuyacaksan forzayı,genelde pc de takılıyosan, o direksiyonu her gün tak çıkar uğraştırır bıktırır.bide bıktırıyor bi süre sonra kolun varsa boşver değmez.
Adam akıllı bir şey olmadıktan sonra değmez diyorsun yani hocam anladım sağolun

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,968
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Zatn Xbox 9. Nesil gampadim var Hocam da çok sarmıyor artık maalesef kol ile kuzenim 10k ya dreskiyon seti aldı 280 derece olan bir tane direksiyonu attı köşeye onu denedim birkaç gün baya sardı ama sattı onu maalesef ben alamadan heves ettiğim için de konu açmak istedim ama öyle diyor iseniz bütçeyi zorlarım 2. El kaliteli bir tane bulmaya çalışırım
900 derece 2. El kaç ₺ ye bulabilirim
Sevdim diyorsan sen bilirsin tabi ki, sonuçta zevk meselesi kişiden kişiye göre değişir. Ancak dediğim gibi bana göre 500 TL'lik direksiyon setleriyle oynamak yerine bırak gamepadi klavye bile daha çok zevk verir muhtemelen. Gaz-fren pedalı güzel bir şey ancak o direksiyonların hassasiyeti berbat oluyor bence. Sağa biraz döndürüyorsun oyunda hareket yok, biraz daha döndürüyorsun yine hareket yok, biraz daha döndürünce bir anda sağa kırıyor gibi şeyler oluyor. Aynı şekilde çok kullanılan setler olmadığı için oyun desteği konusunda da sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum.

İkinci elde 900 derece bulabileceğin en ucuz direksiyon seti Rampage V900-S'tir, 1600 TL civarına bulunabiliyor. Bu direksiyon setini pek sevmem, Force Feed Back'i yok. Hatta bana seçenek sunsalar V900-S yerine 240 derecelik Logitech Momo'yu seçerdim muhtemelen. Ancak almak istersen başlangıçta alınabilecek bir direksiyon seti denebilir.

Bütçeye uyarsa Logitech Driving Force GT (DFGT) kat kat daha iyidir, hatta bence V900-S ile rakip bile değiller. Fiyatı da daha fazla tabi ki, ikinci elde 2400 TL'ye bulunabiliyor şu anda, ucuz kovalarsan 2000 TL'ye bile bulabilirsin belki. Bana soracak olursan aradaki fiyat farkına kesinlikle değer çünkü bu sette Force Feed Back var.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Sevdim diyorsan sen bilirsin tabi ki, sonuçta zevk meselesi kişiden kişiye göre değişir. Ancak dediğim gibi bana göre 500 TL'lik direksiyon setleriyle oynamak yerine bırak gamepadi klavye bile daha çok zevk verir muhtemelen. Gaz-fren pedalı güzel bir şey ancak o direksiyonların hassasiyeti berbat oluyor bence. Sağa biraz döndürüyorsun oyunda hareket yok, biraz daha döndürüyorsun yine hareket yok, biraz daha döndürünce bir anda sağa kırıyor gibi şeyler oluyor. Aynı şekilde çok kullanılan setler olmadığı için oyun desteği konusunda da sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum.

İkinci elde 900 derece bulabileceğin en ucuz direksiyon seti Rampage V900-S'tir, 1600 TL civarına bulunabiliyor. Bu direksiyon setini pek sevmem, Force Feed Back'i yok. Hatta bana seçenek sunsalar V900-S yerine 240 derecelik Logitech Momo'yu seçerdim muhtemelen. Ancak almak istersen başlangıçta alınabilecek bir direksiyon seti denebilir.

Bütçeye uyarsa Logitech Driving Force GT (DFGT) kat kat daha iyidir, hatta bence V900-S ile rakip bile değiller. Fiyatı da daha fazla tabi ki, ikinci elde 2400 TL'ye bulunabiliyor şu anda, ucuz kovalarsan 2000 TL'ye bile bulabilirsin belki. Bana soracak olursan aradaki fiyat farkına kesinlikle değer çünkü bu sette Force Feed Back var.
Anladım Hocam o zaman dediğiniz gibi adam akıllı bir şey alacağım paraya kıyıp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,879
Üyeler
159,238
Son üye
mamzo
Top Bottom