Elimde Lenovo ideapad gaming 3 15ach6 laptop var ekranı küçük diye ASUS TUF GAMING VG249Q3A marka bir monitör aldım. Laptopta dp girişi yok hdmi 2.0 girişi var. Bu nedenle bende 2.1 hdmi kablo aldım. Monitör elime bugün ulaştı pc ye bağladım bir sorun yoktu fakat 180 hz gözükmesine rağmen 180 hz seçince ekran kararıyor ve ekran gelmiyor. 165 hz de kullanıyorum şuanda bir sıkıntı yok ama yükseltmeye çalışınca siyah ekranda kalıyor. OC ayarı yoktu osd de zaten 180 hz gözüküyor OC yapmama da gerek yok fakat 180'i kullanamıyorum. Monitör arayan arkadaşlar için tavsiye ederim bu arada gayet güzel beklediğimden iyi çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık 165hz verirkende aynı sorunu yaşıyorum kablodan olduğunu düşünüyorum dün 165 veren monitör bugün 144 hz vericek hali yok. HDMI 2.1 Kablo siparişi verdim başka bir kabloyla deneyeceğim.Elimde Lenovo ideapad gaming 3 15ach6 laptop var ekranı küçük diye ASUS TUF GAMING VG249Q3A marka bir monitör aldım. Laptopta dp girişi yok hdmi 2.0 girişi var. Bu nedenle bende 2.1 hdmi kablo aldım. Monitör elime bugün ulaştı pc ye bağladım bir sorun yoktu fakat 180 hz gözükmesine rağmen 180 hz seçince ekran kararıyor ve ekran gelmiyor. 165 hz de kullanıyorum şuanda bir sıkıntı yok ama yükseltmeye çalışınca siyah ekranda kalıyor. OC ayarı yoktu osd de zaten 180 hz gözüküyor OC yapmama da gerek yok fakat 180'i kullanamıyorum. Monitör arayan arkadaşlar için tavsiye ederim bu arada gayet güzel beklediğimden iyi çıktı.