2 gün önce 5900TL'ye MSI mag 256f aldım.ekran kartım rx 7600 ve hikayeli oyunlarda en fazla 60-100 arası oynayabiliyorum yüksek grafiklerde,Cs 2 de ortalama 200-300 alıyorum ama yer yer 140 a bile düştüğü oluyor,valorantta biraz daha yüksek fpsler ama çok farklı değil,PUBG oynuyorum birde ve burda ortalama 140-180 arasi aliyorum yer yer 110-120 ye düşebiliyor.monitörde adaptive sync özelliği var fakat freesync var mi onu bir türlü bulamadim siz biliyormusunuz?HDMİ 2.0 ile bu sync ozelliklerini kullanabilirmiyim?sadece hikayeli oyunlarda acicam bu sync teknolojilerini ve bu yönden goruntude negatiflik yasamayacam burada bir sorun yok.Sadece fps oyunlarinda nasil olur merak ettim biraz fazla takıntı yaptım kendime bu günlerde 75hz den gecicem bu arada 3 seneden sonra.Oynuyorum oyunlari o fps 180 altina dusunce cildiriyorum parami boşunamı verdim diyorum.Sizce bana bir zararı olurmu görüntüde bir negatiflik yaratırmı?Eğer ki sorun olmayacaksa mesela 120 fps aldim diyelim ben 120hz görüceksem sonra 180-160 vs. fpsim gidip gelirken aldığım fpsi görüceksem bir problem yok.Ama görüntüde herhangi bir negatiflik yaratıcak ise iade edebilirim.Çokta hevesle almıştım kafam rahattı biraz bişeyler araştırayım bari 3 seneden sonra ilk defa gözüm şenlenicek dedim,forumlara kadar düştüm.Bana bir yardımcı olun abilerim kardeşlerim..