Neler Yeni

1800-2000 liraya hangi seçeneği seçerdiniz?

Omnissiah

80+ Bronze
Tartışma konusu bende seneye telefonumu değiştirmek için düşündüğüm seçeneklerden biri ama şimdi size soralım

elinizde başlıkta olduğu kadar para var bu parayla sıfır ama özellikle eh işte diyeceğiniz giriş seviyesi bir telefon mu alırdınız? yoksa ikinci el bir iki sene önce çıkmış güzel özelliklere sahip fiyat performansın öne çıktığı bir telefon mu alırdınız? yoksa kayıt dışı ama özellikleri üst seviye olan donanımlı bir telefon mu alırdınız?

Son düzenleme:

BeKo'O

80+ Silver
F/P alırım.

En İyi Cevap
3
Kayıt dışını kesinlikle önermem hem çok sıkıntı yaratıyor hem garantisi yok. Güzel bir ikinci cihaz kovalardım olmazsa giriş seviyesi sıfırlara bakardım.

(Evo)lution

80+ Bronze
Tartışma konusu bende seneye telefonumu değiştirmek için düşündüğüm seçeneklerden biri ama şimdi size soralım

elinizde başlıkta olduğu kadar para var bu parayla sıfır ama özellikle eh işte diyeceğiniz giriş seviyesi bir telefon mu alırdınız? yoksa ikinci el bir iki sene önce çıkmış güzel özelliklere sahip fiyat performansın öne çıktığı bir telefon mu alırdınız? yoksa kayıt dışı ama özellikleri üst seviye olan donanımlı bir telefon mu alırdınız?
Kesinlikle ikinci el Galaxy S9 alırdım ve giriş seviyesi cihazlardan uzak dururdum. Galaxy S9 şuan bırakın giriş seviye cihazları, birçok orta seviye cihazdan çok daha iyidir emin olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,591
Üyeler
164,877
Son üye
eerbob
Top Bottom