Arkadaşlar maksimum 1800 TL bütçem var. Psusuz mesh kasa almak istiyorum. Aklımda dark maxima v20 ve dark guardian pro var. Sizce hangisini almalıyım? Başka önerilere de açığım. Mesh olmalı, argb ve kontrolcüsü de olmalı.
Param olsa bende dark maxima v20 almayı düşünüyorum hocam bi arkadaş önermişti forumda.Arkadaşlar maksimum 1800 TL bütçem var. Psusuz mesh kasa almak istiyorum. Aklımda dark maxima v20 ve dark guardian pro var. Sizce hangisini almalıyım? Başka önerilere de açığım. Mesh olmalı, argb ve kontrolcüsü de olmalı.
dark maxima v20 iyi bence onu alabilirsinizArkadaşlar maksimum 1800 TL bütçem var. Psusuz mesh kasa almak istiyorum. Aklımda dark maxima v20 ve dark guardian pro var. Sizce hangisini almalıyım? Başka önerilere de açığım. Mesh olmalı, argb ve kontrolcüsü de olmalı.
Benimde içime çok sindi. Hem dikey ekran kartı da takabiliyoruz hem argb hem mesh daha ne isteyebilirim ki.Param olsa bende dark maxima v20 almayı düşünüyorum hocam bi arkadaş önermişti forumda.
Çok teşekkür ederim yorumun için.dark maxima v20 iyi bence onu alabilirsiniz
önemli değil ne demekBenimde içime çok sindi. Hem dikey ekran kartı da takabiliyoruz hem argb hem mesh daha ne isteyebilirim ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkür ederim yorumun için.
Bilemedim hem 2 fanlı hemde soğutma bakımından v20 daha iyi gibime geldi.100 lira daha eklersin.
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Sebebini açıklar mısın? Tip olarak cidden bende onu beğeniyorum fakat iş soğutma olunca v20 gibi sanki.Dark Guardian Pro.
https://www.hepsiburada.com/antec-d...si-siyah-p-HBCV00002XRIVR?magaza=WB+Teknoloji böyle bir kasa var hocam tabiri caizse "ayıboğan" Önde 3 ARGB fan arkada ve altta birer RGB'siz fanı var. Kontrolcüsü de var sanırım ama kasa bayağı büyük yani devasa boyut haberiniz olsun.Bilemedim hem 2 fanlı hemde soğutma bakımından v20 daha iyi gibime geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebebini açıklar mısın? Tip olarak cidden bende onu beğeniyorum fakat iş soğutma olunca v20 gibi sanki.
Kendim kullanıyorum kesinlikle alınabilirdark maxima v20 iyi bence onu alabilirsiniz
Buyrun Benim https://www.teknobiyotik.com/dark-m...asi-dkchmaxv20-32929.html?ref=akakce&v=1.60.5Param olsa bende dark maxima v20 almayı düşünüyorum hocam bi arkadaş önermişti forumda.
Sen değilsin hocam başka bir arkadaş önermişti @Atlas Savaş hocam önermişti.
genellikle ben her kasa önerisine dark maxima v20 diyorum ama o da iyi demişSen değilsin hocam başka bir arkadaş önermişti @Atlas Savaş hocam önermişti.