hocam 2. el almayın bu bütçede sıfırlarda bir kaç seneye kasar biraz bütçe biriktirin bence
1000 TL bütçem vardı, 1700'e kadar çıkabildim daha fazla yükseltmem maalesef mümkün değil.Öneri veremiyecegim ama bu fiyata kesinlikle 2. El önermem
redmi note 8 iyidir daha fazla çıkamıyorsanız temizliğinden emin olduğunuz bir redmi note 8 seç dikkatle1000 TL bütçem vardı, 1700'e kadar çıkabildim daha fazla yükseltmem maalesef mümkün değil.
Bu fiyatlarda ikinci el garantili Xiaomi Redmi Note 8 önerir misiniz? Ya da önerdiğiniz başka telefonlar var mı?
general mobile ne olursa olsun tavsiye etmiyorum yazılımsal olarak çok fazla eksikliği var etrafımda alan herkes general mobile aldığına pişmanGeneral Mobile GM 20 Pro Cep Telefonu
General Mobile GM 20 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Note 8 pro bile bulabilirsin pazarlikla1000 TL bütçem vardı, 1700'e kadar çıkabildim daha fazla yükseltmem maalesef mümkün değil.
Bu fiyatlarda ikinci el garantili Xiaomi Redmi Note 8 önerir misiniz? Ya da önerdiğiniz başka telefonlar var mı?
telefoncuya git kaçak note 8 pro iste max 2000 tl fiyat biçerler.çok iyi telefon bende var1700-1800 TL'ye telefon önerilerinizi bekliyorum. İkinci el almayı düşünüyorum.
Garantili olursa daha iyi olur.
Yer: İstanbul Anadolu Yakası.
iyi telefondur Pubg 7-8 saat götürüyo1700 TL'ye garantili Redmi Note 8 buldum onu almayı düşünüyorum..